„Moby Dick“ ще свири отново

Завръщането на музиката от 90-те, певците и групите, които бяха актуални по онова време, напоследък стана тенденция в Сърбия. След събирането на „Tap 011“ в стария състав и обявяването на концерт в белградска „Arena“ на 1 април, на сцената се завръща и „Mobi Dik“. Srđan Čolić, фронтменът на популярния някога дует, в който кариерата си започнаха Ana Stanić и Aleksandra Perović, насрочи на 5 април концерт в „Sava Centar“.

Moby Dick

Ana отказа да излезе на сцената с бившия си приятел, което и не учудва никого, имайки предвид, че нееднократно е признавала, че се срамува от началото си в „Moby Dick“, и особено от песента „Rodiću ti sina, kralja kokaina“, с която през 90-те върлуваха по дискотеките. Сега тя е успяла певица и пее друг вид музика. За разлика от нея, Aleksandra веднага приела предложението на Srđan да запеят заедно отново.

Последните години, Čolić се беше отдръпнал от естрадата и композираше за колеги. Ожени се и му се роди син Stribor. Наскоро той обяви сингъла „Mala“, с който дава заявка за връщане на сцената.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар