Сдобриха се Jelena Karleuša и Dara Bubamara

Приключи естрадната война между Jelena Karleuša и Dara Bubamara. Техният дългогодишен конфликт изобилстваше от обиди и съдебни спорове. Karleuša искаше чрез съда 3 млн. динара за увредената чест и доброто име, а всичко започна след изказването й, че Bubamara се появява на обществени места с нейните стари парцалки. Сега всичко се укроти и двете си сипят една на друга похвали.

Karleusa-Dara

Jelena и Dara се срещнаха преди няколко дни в „Pink“, на записа на едно предаване. Karleuša седнала случайно на мястото на Dara, при което организаторката реагирала уплашено: „Jelena, тук беше седнала Rada (Radojka Adžić е истинското име на Dara Bubamara – б.р.), да знаете!“. На това предупреждение получила шеговит отговор: „И какво от това. Не ми пречи. Спокойно, до края вече ще сме най-добрите приятелки!“

Че томахавките за заровени, потвърди и Dara Bubamara:
– Радвам се, че укротихме топката. Мисля, че на народа вече не му е интересно да слуша нашите пререкания. Сега всичко е зад нас и продължаваме нататък.

Съдейки по изказванията, скоро двете блондинки ще ни зарадват и с дует с възможното заглавие „Ko se svađa, taj se voli“ (Които се карат, се обичат).


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар