Започва сезонът на VIP сватбите

Четири естрадни двойки се подготвят да сключат брак през следващите месеци. Във вечна любов през лятото ще се закълнат Seka Aleksić и Veljko Piljikić, Anabela Bukva и Mladen Radulović, Tanja Savić и Dušan Jovančević, както и Dajana Paunović и Žika Jakšić.

seka-veljko

Фолк дивата Seka Aleksić обяви, че ще каже съдбоносното „Да“ на кик боксьора Veljkо Piljikić в Египет. Тържеството ще бъде на плажа край хотела, в който отсяда често, тъй като мениджърът му е неин стар приятел. Така певицата ще се опита да избегне досадните папараци и погледите на любопитните.

anabela-mladen

Любовта между певицата Anabelа Bukvа ( Đogani по бившия й мъж) и манекена Mladen Radulović, която се роди в къщата на сръбското издание на „Биг Брадър“, ще бъде коронована наесен в Швеция. Anabelа, която казва, че е голяма романтичка и иска сватбата й да „мирише“ отвсякъде на любов, е оставила грижите за събитието на своите близки. Нейното желание е да дойде наготово, като „принцеса от приказките“.

tanja-dusan

Tanja Savić и австралийският бизнесмен със сръбско потекло Dušan Jovančević забързаха подготовката, когато певицата разбра, че е бременна. Освен в Сърбия, двамата ще се венчаят и в Австралия, където живее и работи бъдещият младоженец. Tanja каза, че после ще им се наложи да пътуват често между двете страни, за да могат и неговите и нейните родители да се включат в отглеждането на бебето.

dajana-zika

Продуцентът на „Grand“ Žika Jakšić и водещата Dajana Paunović отложиха сватбата си, която беше планирана за април, за есента. Главният свидетел на важното събитие ще бъде Saša Popović. Младоженците са отложили тържеството за септември, заради големите жеги през лятото, а и всичките им близки да се завърнат от годишния отпуск и пълни с енергия да направят купона още по-весел.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар