Започва сезонът на VIP сватбите

» Любопитно

Четири естрадни двойки се подготвят да сключат брак през следващите месеци. Във вечна любов през лятото ще се закълнат Seka Aleksić и Veljko Piljikić, Anabela Bukva и Mladen Radulović, Tanja Savić и Dušan Jovančević, както и Dajana Paunović и Žika Jakšić.

seka-veljko

Фолк дивата Seka Aleksić обяви, че ще каже съдбоносното „Да“ на кик боксьора Veljkо Piljikić в Египет. Тържеството ще бъде на плажа край хотела, в който отсяда често, тъй като мениджърът му е неин стар приятел. Така певицата ще се опита да избегне досадните папараци и погледите на любопитните.

anabela-mladen

Любовта между певицата Anabelа Bukvа ( Đogani по бившия й мъж) и манекена Mladen Radulović, която се роди в къщата на сръбското издание на „Биг Брадър“, ще бъде коронована наесен в Швеция. Anabelа, която казва, че е голяма романтичка и иска сватбата й да „мирише“ отвсякъде на любов, е оставила грижите за събитието на своите близки. Нейното желание е да дойде наготово, като „принцеса от приказките“.

tanja-dusan

Tanja Savić и австралийският бизнесмен със сръбско потекло Dušan Jovančević забързаха подготовката, когато певицата разбра, че е бременна. Освен в Сърбия, двамата ще се венчаят и в Австралия, където живее и работи бъдещият младоженец. Tanja каза, че после ще им се наложи да пътуват често между двете страни, за да могат и неговите и нейните родители да се включат в отглеждането на бебето.

dajana-zika

Продуцентът на „Grand“ Žika Jakšić и водещата Dajana Paunović отложиха сватбата си, която беше планирана за април, за есента. Главният свидетел на важното събитие ще бъде Saša Popović. Младоженците са отложили тържеството за септември, заради големите жеги през лятото, а и всичките им близки да се завърнат от годишния отпуск и пълни с енергия да направят купона още по-весел.


Виж още:
 • Guča 2018 без естрадни звезди Guča 2018 без естрадни звезди

  3 юни 2018

  Тазгодишният, 58-ми поред събор на духовата музика Guča 2018, ще се проведе от 8 до 12 август. Петдневната фестивална програма все още не е обявена официално, но със сигурност ще включва много събития и съревнования […]

 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 май, а големият финал е на 13 май. Нека видим […]

 • Гуча 2016 Гуча 2016

  11 август 2016

  Купонът в Гуча започна. Всички пътища водят към столицата на тромпета, която вече за 56-ти път е домакин на духовата музика и нейните почитатели. Събитието уважиха гости от всички краища на Сърбия, но и от […]

Напиши коментар