Победителят в Евровизия според Google

Най-голямата интернет търсачка Google не дава никакви шансове на сръбския представител на Евровизия Milan Stanković, на когото сънародниците му възлагат големи надежди.

Milan Stanković

Google е направила списък с най-добрите състезатели, според статистиката от търсенето на имената на участниците в интернет и преглежданията на клиповете в Youtube. Този списък показва колко точки, от 1 до 12, получава всеки представител и то само от държавите-участнички във форума тази година. Според начина на гласуване на Евровизия, не са взети предвид статистиките от страните, от които идват състезателите, т.е. не се има предвид колко пъти хора от Сърбия са търсили чрез Google името на Milan Stanković.

Според търсачката, победител в Евровизия 2010 би трябвало да бъде германката Lena с 354 точки, вицешампионка е грузинката Sofia Nizharadze (233 точки), и на 3 място Thea Garrett (119 точки) от Малта.
Milan Stanković се предполага, че ще бъде на 22 място, с 19 точки. От представителите на държавите от бивша Югославия, най-добре са класирани хърватките от „Feminem” (20 място).
Сочената за фаворитка Safura от Азербайджан е на 7 място според Google.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар