Певиците крили боя от срам

Приказният живот на някои певици е само маска за действителността. В последно време на повърхността изплуваха много мрачни тайни от техните бракове, дори си признаха, че са били малтретирани.

Nataša Đorđević

Семейна драма преди няколко месеца преживя Nataša Đorđević, която обвини бившия си мъж, че се е опитал да я убие с автомобил. Той отричаше остро, но все пак съмнението остана.
– Мълчах и търпях, докато можах. Още преди година му казах, че между нас всичко е свършило, но той не ме оставяше на мира. Всичко, което съм казала, е истина. Доказателство е полицейският доклад, от който ясно се вижда какво се е случило – каза Nataša, докато бащата на сина й заяви, че тя вече не съществува за него.

Anabela

По време на 17-годишния си брак с Gagi Đogani, неговата вече бивша жена Anabela е търпяла физически и психически тормоз. Мълчала е с години, докато самият той не призна, че я е биел. Тогава тя разкри шокиращи детайли.
– Беше чиста патология. Заради голямото ми желание да имам дом и деца, избрах да търпя тези грозни неща. Убеждавах сама себе си, че това е голяма любов, че грубите му изблици са в състояние на афект. Криех всичко, защото ме беше срам заради чуждия срам. Накрая платих с разклатено здраве, операция на тумор на гърдата и пиене на антидепресанти. Ръка, която удря не може да милва – сподели Anabela и призна, че изневерите на бившия й съпруг не са я болели толкова, колкото ударите.

Zlata Petrović

Zlata Petrović никога не е крила, че се е разправяла физически с първия си мъж Hasan Dudić.
– Карахме се и се биехме, но това е нормално за всеки брак. Който казва, че това го няма в брака, значи е голям лъжец. И откога шамарът е опасен? Щом се бият, значи се обичат – каза Zlata и добави, че вторият й мъж Zoran Pejić Peja бил съвсем различен тип и брачните си проблеми с него е разрешавала с разговори, а не с юмруци.

Ana Nikolić

Изповедта на Ana Nikolić, която откри дълго пазената си тайна, че един от бившите й приятели я е биел, шокира мнозина. Певицата минава за дама с остър език, която никому не остава длъжна. Ana разказа, че това се е случвало, когато е била много млада и още неизвестна.
– Преживях неговата ревност и чувство за собственост, физически и психически тормоз. Смятам, че това не са нормални любовни отношения, а малтретиране. Бях много млада и липсата ми на опит допринесе да попадна в тази ситуация. Оправдавах го и във всичко виждах своите грешки, че аз съм го провокирала. Днес смятам, че няма такава дума или постъпка, когато да дава право на някого да нанася на другия физическа и психическа болка.

Stoja

Най-голямо учудване на естрадата предизвика признанието на Stojanka Novaković Stoja, че и тя в един момент от живота си е преживяла тормоз.
– Това е тема, за която не искам да говоря – каза Stoja, която обяви, че прави фондация за помощ на малтретирани жени, а нейното мото е „Събуди се и спри това!“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. lilia каза:

    То и диригенти може да ядат бой ако изпързалят певиците.

Вашият коментар