Певците все по-често жертва на измамници

Във време на повсеместна криза и безпаричие, дори певците не са пощадени. Макар да не обичат да говорят за това, почти няма изпълнител, който да не е бил жертва на измама. Много заведения рекламират участието на даден певец, без изобщо да имат уговорка с него, само и само да привлекат клиенти.

Mitar Mirić

Maja Marijana разбрала от приятелка, че ще пее в Тузла, Mitar Mirić в Цюрих, а Ćana пък в Канада, без някой да ги е канил.
Maja Marijana– Неотдавна ми се обади приятелка, която живе в околностите на Тузла, въодушевена, че ще пея в заведение, близко до нейната къща. Нямах понятие за какво става въпрос. Тогава тя ми обясни, че целият град е в афиши, рекламиращи моето участие. Помолих я да снима някой плакат и да ми го прати. Останах изумена – каза Maja Marijana. Тя опитала да се свърже със собственика, но без успех. – Какво ли е казал на хората, като не съм отишла. Най-вероятно, че съм болна или други неизвестни причини. Така излиза, че аз съм измамила публиката.

Mitar Mirić се слисал, когато чул, че собственик на дискотека в Цюрих рекламира негово гостуване там. Певецът не можал да се свърже с него, тъй като не отговарял на телефона, и затова се обадил на всички свои приятели в Цюрих и им обяснил, че обявата е лъжлива.

И Stojanka Bodiroža Ćana чула миналата седмица, че ще пее в Канада. Обадила й се нейна приятелка да й каже, че се радва за нейното гостуване.

Aco Pejović споделя, че му е писнало вече, при всяко появяване по телевизията, да обяснява къде ще пее и къде няма. И той периодично чува от приятели, че ще бъде на места, за които няма ни най-малка представа.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар