Певците все по-често жертва на измамници

» Любопитно

Във време на повсеместна криза и безпаричие, дори певците не са пощадени. Макар да не обичат да говорят за това, почти няма изпълнител, който да не е бил жертва на измама. Много заведения рекламират участието на даден певец, без изобщо да имат уговорка с него, само и само да привлекат клиенти.

Mitar Mirić

Maja Marijana разбрала от приятелка, че ще пее в Тузла, Mitar Mirić в Цюрих, а Ćana пък в Канада, без някой да ги е канил.
Maja Marijana– Неотдавна ми се обади приятелка, която живе в околностите на Тузла, въодушевена, че ще пея в заведение, близко до нейната къща. Нямах понятие за какво става въпрос. Тогава тя ми обясни, че целият град е в афиши, рекламиращи моето участие. Помолих я да снима някой плакат и да ми го прати. Останах изумена – каза Maja Marijana. Тя опитала да се свърже със собственика, но без успех. – Какво ли е казал на хората, като не съм отишла. Най-вероятно, че съм болна или други неизвестни причини. Така излиза, че аз съм измамила публиката.

Mitar Mirić се слисал, когато чул, че собственик на дискотека в Цюрих рекламира негово гостуване там. Певецът не можал да се свърже с него, тъй като не отговарял на телефона, и затова се обадил на всички свои приятели в Цюрих и им обяснил, че обявата е лъжлива.

И Stojanka Bodiroža Ćana чула миналата седмица, че ще пее в Канада. Обадила й се нейна приятелка да й каже, че се радва за нейното гостуване.

Aco Pejović споделя, че му е писнало вече, при всяко появяване по телевизията, да обяснява къде ще пее и къде няма. И той периодично чува от приятели, че ще бъде на места, за които няма ни най-малка представа.


Виж още:
 • Guča 2018 без естрадни звезди Guča 2018 без естрадни звезди

  3 юни 2018

  Тазгодишният, 58-ми поред събор на духовата музика Guča 2018, ще се проведе от 8 до 12 август. Петдневната фестивална програма все още не е обявена официално, но със сигурност ще включва много събития и съревнования […]

 • Ex-Yu: Евровизия 2017 Ex-Yu: Евровизия 2017

  1 май 2017

  Остана седмица до 62-то издание на „Песен на Евровизия 2017“. Тазгодишният конкурс ще се проведе в Киев, Украйна. Полуфиналите са насрочени за 9 и 11 май, а големият финал е на 13 май. Нека видим […]

 • Гуча 2016 Гуча 2016

  11 август 2016

  Купонът в Гуча започна. Всички пътища водят към столицата на тромпета, която вече за 56-ти път е домакин на духовата музика и нейните почитатели. Събитието уважиха гости от всички краища на Сърбия, но и от […]

Напиши коментар