Отказан е концертът на Haris Džinović в загребската „Arenа“

Харис Џиновић » Новини

Боснеският певец Haris Džinović в крайна сметка няма да пее тази вечер в най-голямата загребска зала. Както стоят нещата, „Arena“ явно ще му остане неосъществена мечта. Това е второто му отменяне на концерт там.

Haris Džinović

Džinović, очевидно не се радва на популярност в Загреб. Веднъж едва събра публика в дискотека „The Best“, a също така пя и в полупразната малка зала в Дома на спорта.
Концерът първо беше обявен като комерсиален, после като благотворителен за децата от дом за сираци. Но продажбата на билети не стана по плана и това е главната причина за отмяната на участието му.

Подробностите ще бъдат съобщени на насрочената днес пресконференция в „Arenа“, на която певецът и организаторите ще се срещнат с медиите.


Виж още:
 • Haris Džinović опериран Haris Džinović опериран

  24 март 2016

  Босненската фолк звезда Haris Džinović е оперирана в частна белградска клиника, след като лекарите установили артроза. От месеци Džinović е имал силни болки в краката и гърба, а когато отишъл на преглед, се установило, че […]

 • Haris Džinović, Ana Bekuta и Šaban Šaulić: Концерти в Нови Сад и Белград Haris Džinović, Ana Bekuta и Šaban Šaulić: Концерти в Нови Сад и Белград

  30 октомври 2014

  Трите най-големи звезди на народната музика в региона, Ana Bekuta, Šaban Šaulić и Haris Džinović, ще направят мини турне с концерти на 29 ноември в зала „Spens“ в Нови Сад и на 6 декември в […]

 • Сватба: Жени се Haris Džinović Сватба: Жени се Haris Džinović

  11 юли 2014

  Босненската легенда на народната музика Haris Džinović (63) ще узакони днес в Дубровник дългогодишната си връзка с дизайнерката Melina Galić (34), с която имат две деца – дъщеря Đina (11) и син Kan (10). Haris […]

Коментари
admin
21 юни 2010, 14:55
ex-yumusic

На пресконференцията, дадена за медиите, Haris Džinović каза, че не малкият брой продадени билети е причината за отказа на концерта. Той твърди, че организаторите не са си свършили работата и не са подготвили сцената навреме. От своя страна, организаторите отричат, тъй като според договора, певецът е щял да прави собствена сцена, която обаче не е пристигнала в срок.
От цялата работа полза имаше само за зала „Arena“, тъй като остана депозитът от 30 000 хърватски куни – около 4 200 евро.


Напиши коментар