Оперираха Severina Vučković

severina-operisana

Хърватската поп звезда Severina Vučković (37) беше оперирана в частна клиника в Сплит. Певицата си контузи коляното преди няколко дена на участие в родния си град и макар че, по първоначални данни проблемът не беше сериозен, все пак се наложи да се подложи на операция.

– Операцията беше направена при пълна упойка, премина успешно и се надяваме, че няма да има усложнения – каза д-р Zlatko Ivanišević, който оперира певицата.

Severina е изписана за домашно лечение и ще ходи в клиниката за рехабилитация 2 до 3 седмици. Лекарите смятат, че няма да има последствия и певицата ще може да се върне след рехабилитацията към обичайните си задължения.

Това е трета поред операция на Severinа в сплитската клиника. Преди 3 месеца вадиха от крака й плочка, която тя си „заработи“ преди няколко години, карайки ролери.

Заради здравословните проблеми, е под съмнение участието й на Радио фестивала, който ще се състои от 21 до 23 май във Върнячка Баня. Severinа трябваше като специален гост да изнесе концерт във финалната вечер.

Заедно с нея, като специални гости са поканени и Toni Cetinski и Hari Varešanović.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Severina Kojić загуби поредното делоSeverina Kojić загуби поредното дело

    Поради пандемията с коронавируса, популярната хърватска певица Severina не е имала участия вече два месеца, така че финансовото ѝ състояние не е цветущо. Освен това […]

  • Severina Kojić изгуби попечителството над сина сиSeverina Kojić изгуби попечителството над сина си

    Хърватската поп звезда Severina Kojić (47) изгуби съдебната битка за попечителството над сина Aleksandar, която водеше с някогашния си партньор Milan Popović (54). Загребският съд […]

  • Severina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятелиSeverina отпразнува 45-я си рожден ден с Igor и приятели

    Снощи хърватската поп звезда Severina (Vučković) Kojić отпразнува 45-я си рожден ден в родния си Сплит. Певицата най-напред беше на концертната промоция на мюзикъла „Naša […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар