Отложиха делото срещу Svetlana Ražnatović

След пет месеца Svetlana Ražnatović Ceca излезе от домашния си затвор, за да отиде в съда. Срещу певицата има заведено дело за насилие спрямо директора на ФК „Mladi proleter“ Aleksandar Olarević.

Svetlana Ražnatović пристигна в Съдебната палата в 9.30, съпроводена от двама полицаи. С нея в съда дойде и зет й Predag Ocokoljić, също ответник по делото. То, обаче, беше отложено по две причини. Първо, Predrag Ocokoljić е получил призовката си едва вчера и не е имал време да си подготви защитата. И второ, не дойдоха двама от свидетелите, които ще бъдат глобени по 50 000 динара, ако не представят уважителни причини за неявяването си. Ищецът Aleksandar Olarevič също отсъстваше, поради болест. Следващото заседание ще бъде на 26 декември.

В предаването „Insajder” Olarević беше разказал, че на 18 юни 2007 пред къщата му дошли „госпожа Ražnatović с охраната си, Ocokoljić и Jeftić, директорът на ФК „Obilić“. Всичко ескалирало на 10 октомври, когато четирима въоръжени нейни хора стреляли срещу него и брат му и като по чудо не могли да ги убият“.

Отложиха делото срещу Svetlana Ražnatović


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар