Нова мода на естрадата – за „душевна болка“ 200 000 евро!

На естрадната сцена няма скука. Докато звездите и звездичките се карат в риалитита, „водят престрелки“ по новините и си пишат един на друг отворени писма, от това най-вече печелят адвокатите. От „желание да защитят доброто си име“ в обществото, голяма част от певците се срещат в съда.

Karleuša-Ceca-Seka

Последната тъжба си „заработиха“ Maja Nikolić и Miloš Bojanić за антисемистките си изказвания по време на престоя им в риалити шоуто „Dvor“. Делото срещу тях започна, но тъй като и двамата не се явиха на първото изслушване, то се отложи за друга дата. За тяхната постъпка ги грози затвор до 3 години.

Междувременно, Bojanić реши за втори път да съди Ivan Fece Firči, който го нападна физически и му нанесе телесни повреди по време на същото това риалити. Първия път го съди заради обида, нанесена му по време на участието им в друго шоу – „Farma“. Още няма развитие по първото дело, тъй като Firči не може да бъде открит на посочения адрес, за да му бъде връчена призовката, и сега с тази задача се е заела полицията.

Приятелката му по съдба, Maja Nikolić, също скоро ще получи още една жалба. Македонският шоумен и травестит Bojan Jovanovski, по-известен като Boki 13, реши „душевната болка“, която певицата му е нанесла в „Dvor“, да му бъде наплатена и я оценява на 200 000 евро.

Тъжба наскоро си изпроси и Jelena Karleuša, която в края на миналата година изстреля отровни стрели по колежката си Svetlana – Ceca Ražnatović. След многобройните предизвикателства по новините JK написа на Ceca отворено писмо в своя Фейсбук профил, в което намеси и децата й, а това, според думите на Ražnatović, е преляло чашата. Тя ще си търси правата и обещетение от 11 млн. динара. Karleuša, обаче, не се впечатлява много от създалата се ситуация. Напротив, твърди, че ще каже в съда истини, които ще останат в историята.

„Mala od skandala“, както съще е известна Jelena Karleuša, вече спечели от Dara Bubamara 3 млн. динара за клевета и уронване на престижа. По същата причина, вече два пъти е съдила и Seka Aleksić.

Seka пък, от своя страна, съди Сдружението за защита на животните „Feniks“. Те я бяха обвинили за измъчване на животни, тъй като на промоцията на новия си албум „Rođena sa vukovima“, компания й правеше истински вълк в клетка. От цялата работа, далавера би могла да има зоологическата градина в Белград, тъй като фолкаджийката обяви официално, че ако спечели, ще дари половината пари именно на зоопарка.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар