Нова мода на естрадата – тайни венчавки, публични разводи

Сватбите в тесен кръг от най-близки приятели и роднини, без медийно присъствие, по всичко личи, че са нова мода на естрадата.

Emina Jahović-Seka Aleksić, сватби

След Ivan Bosiljčić и Jelena Tomašević, които безуспешно опитаха да скрият венчавката си в църквата „Sveta Trojica“ в Горни Милановац, на тайно венчане се е решила и Vesna Zmijanac. Според белградските медии, в църквата „Sveti Nikola“ в Гърция, певицата станала госпожа за трети път, казвайки „Да“ на 14 години по-младия от нея Željko Rstović. На събитието е присъствала само дъщеря й Nikolija с две приятелки. Vesna отрече, че се е омъжила, но изказването й беше малко двусмислено, така че, не се знае…

Преди около два месеца, тайно се омъжи и Mira Škorić. Халката си певицата показа в едно предаване, но мъжа си скри далеч от камерите, дори не иска да каже името му. Между другото, тъй като никой не виждал мистериозния господин, на естрадата напоследък се заговори, че такъв не съществува, а Mira си е измислила цялата история, за да привлече внимание. Истината знае само тя!

Emina Jahović, преди почти четири години, се омъжи тайно за турската звезда Mustafa Sandal, от когото в момента очаква второ дете. Напоследък се заговори, че Mustafa изневерява на съпругата си с нашата певица Десислава, и че двойката е пред развод. Emina отрече клюките, но времето ще покаже.

Преди няколко години модата беше певиците да продават снимките от сватбата си на списания, срещу голяма сума.
Така беше със сватбата на Nataša Bekvalac и Danilo Ikodinović, а нейния пример малко след това последва и Goca Tržan. Затова пък, и разводите им бяха публични. Редовно се пишеше за всеки детайл около раздялата на Nataša и Danilo, кой кого излъгал, как поделили имуществото

Тъкмо се разтика шумът около тях, и на сцената се появи Goca Tržan, която се разведе по същия сценарий. Чак и техните изявления бяха еднакви. Сега най-новите пикантерийки около Goca са, че е оставила новия си приятел Marko Lakićević, заради когото се разведе, а Nataša пълни новинарските страници с романса си с биснесмена от албански произход Ćazim Osmani – Feliks.

Seka Aleksić тръгна по стъпките на Lepa Brena и Ceca Ražantović, които навремето изкараха доста от продажбата на видеокасети със сватбите си. Seka не само продаде снимките си на журналистите, но и вече година след сватбата й, във всички по-големи магазини и по бензиностанциите, се продават CD-та със събитието. Остава само да забременее, та и на раждането й да станем свидетели.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. Нормално е хората да искат недосегаемо лично пространство. Аз лично съм ЗА безмедийните сватбени тържества

Вашият коментар