И боят не можа да развали концерта на Saša Matić в Белград

Концертът на Saša Matić във вторник в „Sava Centar“ ще бъде запомнен с много неща.

Огромен брой известни личности и колеги бяха дошли да подкрепят певеца. Между първите дошли бяха Goga Sekulić, Ilda Šaulić с родителите си, Žika и Dajana Jakšić, Olja Karleuša с мъжа си, Adil с приятелката си, Miroslav Ilić, Snežana Đurišić, Jellena, както и много звезди на „Grand“. Neda Ukraden, Milena Ćeranić и Mina Kostić малко закъсняха, а Nikola Rokvić прекара цялата вечер в компанията на Filip Živojinović. Lepa Brena с мъжа си Boba предизвика бурна реакция и през цялото време любезно се снима с почитателите си. Братът-близнак на Saša го нямаше.

Концертът започна в 8.30 с песента „Anđeo čuvar“, а сцената беше направена като мида. И боят, който започна по едно време в първите редове, не попречи на публиката да си изкара чудесно.

Dženan Lončarević беше първият специален гост и изпя хита си „Putnička“. След него на сцената излязоха и Aco Pejović и Aca Lukas, който заедно с Matić изпя парчето на „Bijelo dugme“ „Lažeš“. После и Ivana Selakov изпълни с него хита „Ako je do mene“, в чест на покойния Darko Radovanović. Накрая, както е обичайно, Saša беше извикан на бис и изпя песента „Mešaj mala“ с Radmila Manojlović.

Концертът на Saša Matić в Sava Centar


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар