Несгодите на сръбските певци в чужбина

Пътуването в чужбина на звездите обикновено се свързва с много евро и долари, но е съпроводено и с много несгоди. Музикантът трябва да бъде готов на всичко – на дълго и изморително пътуване, на провокации, прекомерни изблици на любов, че дори и на каратистки изпълнения…

Seka Aleksic i Dejan Cirkovic Cira.jpg

Seka Aleksić и Dejan Ćirković Ćira

Ivan Gavrilović, на един концерт в Мелбърн, беше буквално съборен от сцената и девойките се нахвърлиха върху него. Охраната едва го измъкна изпод телата им.

Певицата Stojanka Novaković Stoja в Атланта, заедно с водещата Irinа Kruškа, преживяха истинско нападение от обожатели.
– До хотела се придвижихме с автомобили, но феновете предизвикаха голямо задръстване. Патрулиращите полицаи забелязаха суматохата и се намесиха, извадиха оръжие. Помислиха, че ни нападат. Като разбраха, че сме звезди от сръбската естрада, поискаха да се снимат с нас. Казаха, че ще пазят снимките и попитаха кога пак ще дойдем в Атланта. – разказва Stoja.

Olja Karleuša прежива истински шок в Либия. По покана на Муамар Кадафи, преди 4 години, много бизнесмени, музиканти и манекени от Сърбия долетяха в Триполи. След сърдечното посрещане, последва изненада: униформени служители прибраха паспортите на всички гости.
– Казаха ни, че ще ни върнат документите, когато си тръгваме от Либия. Помислих, че започва гражданска война, стрелба, че американците отново нападат Либия. На никого не му стана приятно – разказва Olja, сещайки се за либийските обичаи.

Dejan Ćirković Ćira и Sekа Aleksić в Ню Йорк бяха настанени в китайския квартал.
– В близост до хотела имаше някаква пиаца, на която китайци продаваха дрехи, като на битака в Шабац. Зарадвах се, понеже обожавам китайската кухня, но Seka побесня – поиска да ни преместят в друга част на града. Все пак се наложи да пренощуваме там и аз излязох да се разходя. Улиците бяха пълни с китайци, много от тях тикаха някакви колички, на които седяха хора. Обясниха ми, че това е китайско такси. Качих се на едно такова такси. Беше весело, докато не блъснахме един минувач. Аз паднах, а китайците започнаха да се карат и накрая го избиха на кунг фу – смее се Ćira, който се е разминал без наранявания от падането.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
НАПИШИ КОМЕНТАР