Neda Ukraden звезда в „Daily Mail“

В неделя се проведе първото издание на втория сезон на сръбското шоу „Tvoje lice zvuči poznato“ (аналог на нашето „Като две капки вода“). Победител в него беше Neda Ukraden, която трябваше да имитира Бионсе (Beyoncé).

Брилянтното изпълнение на Neda, облечена в червено боди и жартиери, впечатли не само публиката в региона, а беше забелязано и отразено и от популярното онлайн списание „Daily Mail“. А именно, в четвъртък британският ежедневник написа статия за Neda Ukraden със заглавието „Пази се, Бионсе! Баба на 64 години играе на „Sweet Dreams“ в корсет и жартиери!“.

Neda Ukraden звезда в „Daily Mail“

– Дали е възможно? Радвам се, че моето първо участие толкова е разлюляло обществото. Бионсе ми е много симпатична, бях на концерта й в Белград миналата година, но ако трябва да се сравнявам с някого, това е Тина Търнър, с нея си подхождам най-много. Естествено, аз имам свой специфичен начин на пеене, но нейната енергия и животна борба винаги са ми напомняли на моите собствени – каза изненаданата Ukraden и добави:

– Постарах се, колкото можах за толкова кратко време. За това си изпълнение на връчването на MTV наградите през 2009 Бионсе вероятно се е подготвяла с месеци, а аз трябваше да науча песента и хореографията само за няколко дни. Радвам се, че това толкова се хареса на публиката и журито, а след това телефонът ми не спря да звъни. Струва ми се, че толкова поздравления не съм получила за цялата си кариера – заключи една от най-големите звезди на бивша Югославия, която вече се подготвя за следващото предизвикателство – мюзикъла „Chicago“.

Neda Ukraden звезда в „Daily Mail“


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар