Neda Ukraden завладява Америка

Neda Ukraden ще  участва на European Music Fest 2019

В началото на май Neda Ukraden ще участва на European Music Fest 2019, който ще проведе в столицата на забавленията – Лас Вегас. Американските организатори са поканили Neda по предложение на румънската телевизия, която я описала като голяма звезда.

– Новината да бъда част от такова световно събитие ме завари по време на мини турнето ми в Словения. В началото не повярвах, но като започнаха имейлите за договора и подробностите, разбрах, че не е шега. Естествено, че се съгласих, тъй като не само ще бъда в компанията на световни звезди, а и моите песни и реклами ще се излъчват по NBC и Fox.

Neda Ukraden (68) е поп певица, популярна в целия регион още от времето на бивша Югославия. Родена е в Хърватска, известно време е живяла в Сараево, а сега живее в Загреб и Белград. Пее от 16-годишна, дори някои я наричат балканската Тина Търнър.

Не се и съмняваме, че Neda със своята шармантност и песните си още веднъж ще спечели американците, където тя често прави концерти. Достатъчно е да си спомним, че евъргрийнът ѝ „Zora je“ е преведен на 13 езика, за да заключим, че участието ѝ на фестивала е абсолютно заслужено. Тя ще излезе на сцената на 3 май.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар