Запорират имуществото на Nataša Bekvalac?

Наташа Беквалац » Новини

Преди два месеца съдът в Нови Сад наложи отнемане на имущество на Nataša Bekvalac за неплатени осем глоби за неправилно паркиране, на стойност 26 034 динара. Към тях може да бъде добавен иск за още 20, ако певицата не ги плати навреме – 14 от тях са в Белград (28 580 динара) и 6 в родния й Нови Сад (6 600 динара).

Че паркирането не й е силна страна, живеещата вече в Белград певица показа и през 2010, и миналата година, когато с своя Опел Корса направи 13 нарушения. Тъй като не си плаща глобите, фирма „Parking servis” обърна дебелия край и поиска от съда да й бъде запорирано имуществото.

По брой глоби за неправилно паркиране Nataša и тази година може да отнесе титлата измежду колегите си от естрадата. Само за три месеца е получила девет „честитки“ от “Parking servis Beograd”, всяка на стойност 2 170 динара. В Белград наказанието за такова нарушение е 1 870 динара, но се увеличава с увеличаване броя на нарушенияата.

И на 13 януари, тази година, Bekvalčeva нямаше късмет с „паяка“. Докато правеше проби за участието си в белградския клуб „Magacin”, служителите на “Parking servis” й вдигнаха автомобила. Певицата бе глобена 120 евро, които трябваше да плати веднага за да може да си прибере возилото.

За последните години глобите на Nataša за неправилно паркиране в Нови Сад са 15, като за 9 се е издължила, а останалите шест чакат да им дойде редът.

Запорират имуществото на Nataša Bekvalac?


Виж още:
 • Nataša Bekvalac роди втора дъщеричка Nataša Bekvalac роди втора дъщеричка

  1 март 2018

  Вчера следобед сръбската поп певица Nataša Bekvalac (37) роди момиченце, което тя и съпругът ѝ Luka Lazukić кръстиха Katja. Nataša имаше насрочено цезарово сечение за днес, но бебето дойде ден по-рано. Певицата роди в частна […]

 • Nataša Bekvalac се развежда Nataša Bekvalac се развежда

  14 март 2017

  Сръбската поп певица Nataša Bekvalac и нейният съпруг, бившият хандбалист Ljuba Jovanović, решиха да се разведат. Ljuba се е изнесъл от жилището и се е настанил в хотел. Разводът най-вероятно ще стане по взаимно съгласие, […]

 • Nataša Bekvalac се омъжила? Nataša Bekvalac се омъжила?

  12 февруари 2015

  Певицата Nataša Bekvalac се омъжила за своя приятел Ljuba Jovanović и няколко седмици успяла да крие това успешно, пишат сръбските медии. Според източник на портала “Svet”, Bekvalac сключила тайно граждански брак, като дори родители и […]

Напиши коментар