Запорират имуществото на Nataša Bekvalac?

Преди два месеца съдът в Нови Сад наложи отнемане на имущество на Nataša Bekvalac за неплатени осем глоби за неправилно паркиране, на стойност 26 034 динара. Към тях може да бъде добавен иск за още 20, ако певицата не ги плати навреме – 14 от тях са в Белград (28 580 динара) и 6 в родния й Нови Сад (6 600 динара).

Че паркирането не й е силна страна, живеещата вече в Белград певица показа и през 2010, и миналата година, когато с своя Опел Корса направи 13 нарушения. Тъй като не си плаща глобите, фирма „Parking servis” обърна дебелия край и поиска от съда да й бъде запорирано имуществото.

По брой глоби за неправилно паркиране Nataša и тази година може да отнесе титлата измежду колегите си от естрадата. Само за три месеца е получила девет „честитки“ от “Parking servis Beograd”, всяка на стойност 2 170 динара. В Белград наказанието за такова нарушение е 1 870 динара, но се увеличава с увеличаване броя на нарушенияата.

И на 13 януари, тази година, Bekvalčeva нямаше късмет с „паяка“. Докато правеше проби за участието си в белградския клуб „Magacin”, служителите на “Parking servis” й вдигнаха автомобила. Певицата бе глобена 120 евро, които трябваше да плати веднага за да може да си прибере возилото.

За последните години глобите на Nataša за неправилно паркиране в Нови Сад са 15, като за 9 се е издължила, а останалите шест чакат да им дойде редът.

Запорират имуществото на Nataša Bekvalac?


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар