Nataša Bekvalac се развежда

natasa_bekvalac

Популярната сръбска поп певица Nataša Bekvalac гостува в емисията на Ognjen Amidžić “Ami G show” и откри много, неизвестни досега, подробности от живота си.
Напоследък много се пише и говори, че Nataša се развежда със съпруга си – бившия ватерполист Dačа Ikodinović, a певицата в емисията само потвърди тези клюки.
– Апартамента, в който живеем, има два входа и две спални. Не спя с Dačа, защото много хърка. – каза Nataša, опитвайки се да оправдае по някакъв начин ситуацията между двамата съпрузи.
Певицата каза и за новия си албум, който ще бъде много по-смел от предходните и че песните в него са почти биографични.
По време на емисията, Nataša все по-свободно отговаряше на въпросите. По едно време чак се притесни как майката на съпруга й ще реагира на разкриването на подробностите от сексуалния им живот.
– Моята свекърва и без това не ме обича, а след това направо ще ме мрази. Ще каже: „Ето какво е направила – размътила е мозъка на моя Danil“… Леле! – загрижи се Nataša – и след това ракри още пикантерийки от леглото:
– Вие, мъжете, в действителност, често не знаете колко не знаете. По принцип, аз винаги обичам да взема нещата в свои ръце и да съм отгоре!

източник: opera-17.com


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар