Nataša Bekvalac се развежда

Наташа Беквалац » Новини

natasa_bekvalac

Популярната сръбска поп певица Nataša Bekvalac гостува в емисията на Ognjen Amidžić “Ami G show” и откри много, неизвестни досега, подробности от живота си.
Напоследък много се пише и говори, че Nataša се развежда със съпруга си – бившия ватерполист Dačа Ikodinović, a певицата в емисията само потвърди тези клюки.
– Апартамента, в който живеем, има два входа и две спални. Не спя с Dačа, защото много хърка. – каза Nataša, опитвайки се да оправдае по някакъв начин ситуацията между двамата съпрузи.
Певицата каза и за новия си албум, който ще бъде много по-смел от предходните и че песните в него са почти биографични.
По време на емисията, Nataša все по-свободно отговаряше на въпросите. По едно време чак се притесни как майката на съпруга й ще реагира на разкриването на подробностите от сексуалния им живот.
– Моята свекърва и без това не ме обича, а след това направо ще ме мрази. Ще каже: „Ето какво е направила – размътила е мозъка на моя Danil“… Леле! – загрижи се Nataša – и след това ракри още пикантерийки от леглото:
– Вие, мъжете, в действителност, често не знаете колко не знаете. По принцип, аз винаги обичам да взема нещата в свои ръце и да съм отгоре!

източник: opera-17.com


Виж още:
 • Nataša Bekvalac роди втора дъщеричка Nataša Bekvalac роди втора дъщеричка

  1 март 2018

  Вчера следобед сръбската поп певица Nataša Bekvalac (37) роди момиченце, което тя и съпругът ѝ Luka Lazukić кръстиха Katja. Nataša имаше насрочено цезарово сечение за днес, но бебето дойде ден по-рано. Певицата роди в частна […]

 • Nataša Bekvalac се развежда Nataša Bekvalac се развежда

  14 март 2017

  Сръбската поп певица Nataša Bekvalac и нейният съпруг, бившият хандбалист Ljuba Jovanović, решиха да се разведат. Ljuba се е изнесъл от жилището и се е настанил в хотел. Разводът най-вероятно ще стане по взаимно съгласие, […]

 • Nataša Bekvalac се омъжила? Nataša Bekvalac се омъжила?

  12 февруари 2015

  Певицата Nataša Bekvalac се омъжила за своя приятел Ljuba Jovanović и няколко седмици успяла да крие това успешно, пишат сръбските медии. Според източник на портала “Svet”, Bekvalac сключила тайно граждански брак, като дори родители и […]

Напиши коментар