Най-скъпите естрадни къщи в Белград

Най-големите музикални звезди, както и им подхожда, притежават най-скъпите къщи. Докато някои и след 15 години кариера живеят под наем, най-умните са инвестирали в недвижими имоти, и то какви! Покрай белградските бизнесмени, най-скъпите къщи в сръбската столица са на фолк звездите.

1. VERA MATOVIĆ – 3 милиона евро
Собственичка на най-скъпата за момента къща в квартала Дединье, намираща се в близост до гроба на Josip Broz Tito, е фолк певицата Vera Matović, която се е бръкнала за дома си цели 3 млн. евро.
VERA MATOVIĆ - 3 милиона евро
2. CECA RAŽNATOVIĆ – 2,5 милиона евро
Фолк дивата притежава луксозна къща в Дединье, в близост до стадион „Marakana“. Ceca има и разкошна вила в Кипър, където летува със семейството си, и където в момента живеят двете й деца.
CECA RAŽNATOVIĆ - 2,5 милиона евро
3. LEPA BRENA – 1,5 милиона евро
Певицата живее със семейството си в къща в Бежанийска коса, а нейни комшии и собственици на подобни имоти са Dragan Kojić Keba и Saša Popović. В двора на къщата си Brena има няколко фонтана и голям басейн на каскади.
LEPA BRENA - 1,5 милиона евро
4. ZDRAVKO ČOLIĆ – 850 хиляди евро
Čola живееше в къща в Мачков камен, но преди около пет години, когато този край стана твърде комерсиален и пренаселен, си купи нова вила с басейн в близост до Кошутняк. Певецът всячески се старае да запази личния си живот за себе си.
ZDRAVKO ČOLIĆ - 850 хиляди евро
5. SEKA ALEKSIĆ – 800 хиляди евро
Къщата на Seka в Стара Пазова, заедно с гаражите, фитнес залата, помещенията за охраната и останалите помощни помещения, се простира на около 650 квадрата. Директно от дневната си стая певицата може да влезе в басейна от 100 квадрата с подвижен покрив. Поради голямата си любов към кучетата Чихуахуа, Seka е отделила една от стаите за любимците си. Освен тази къща, певицата е собственичка и на няколко апартамента в Белград и един във Виена.
SEKA ALEKSIĆ - 800 хиляди евро
6. ACO PEJOVIĆ – 750 хиляди евро
Къщата си в Бежанийска коса популярният фолк певец купи в края на 2008. Освен луксозното обзавеждане, имотът е оборудван и с най-съвременната охранителна техника.
ACO PEJOVIĆ - 750 хиляди евро


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар