Nada Obrić се оперира от рак за трети път

Nada Obrić » Новини

Nada Obrić се оперира от рак за трети път

Босненската певица Nada Obrić беше оперирана на 20 август от рак на пикочния мехур. Това е трета нейна битка с коварната болест.

– Всичко мина добре. Беше открито навреме, което е най-важното. Лекарят беше много изненадан, не може да повярва, че ми се случва за трети път, на три различни места. Нещата вървят както трябва и продължаваме нататък. Надявам се да съм се издължила на Господ и да няма четвърти път. В понеделник трябваше да започна терапия, но отложихме за следващия понеделник, за да мине поне месец след операцията. Често казано, малко съм притеснена. Това е някаква нова терапия, нов метод, вместо лъчетерапия. Да видим какво ще стане – каза Nada.

– Имах тежест в мехура. Мислех, че е някаква настинка или бактерия. Имах и кръв в урината. Направих си изследвания, свързах се с лекар, който е семеен приятел. След преглед той откри тумора и веднага насрочи операция. За щастие, не съм немарлива. Проблемът при такива симптоми е, че хората ги неглижират и после става късно. Постоянно апелирам към хората – болестта не е срам, може да се случи на всекиго и по всяко време.

За първи път Nada Obrić се оперира от рак през 1999 година, когато интуитивно усеща, че нещо не е в ред, въпреки че, както самата тя казва, е най-здравата на света.

– Казах на децата, че не ми е добре, и те се уплашиха, тъй като това рядко може да бъде чуто от мен. Не знаех какъв лекар да потърся, отидох при гинеколог и така почна всичко – спомня си певицата, чийто баща почина от рак на белите дробове, и която преживя труден период по време на борбата му с болестта.


Виж още:
  • Nada Obrić оперирана за четвърти път Nada Obrić оперирана за четвърти път

    21 юни 2020

    Nada Obrić се оперира отново. Босненската певица е в Австрия при дъщеря си, която я завела на лечение в частна клиника. В момента Nada се […]

  • Nada Obrić отказва предложения за телевизията Nada Obrić отказва предложения за телевизията

    30 март 2012

    Популярната босненска народна певица Nada Obrić напоследък имаше доста здравословни проблеми. В един период от време чак прекарваше повече вкъщи и в болницата. Вече все […]

Напиши коментар