Nada Obrić се оперира от рак за трети път

Nada Obrić се оперира от рак за трети път

Босненската певица Nada Obrić беше оперирана на 20 август от рак на пикочния мехур. Това е трета нейна битка с коварната болест.

– Всичко мина добре. Беше открито навреме, което е най-важното. Лекарят беше много изненадан, не може да повярва, че ми се случва за трети път, на три различни места. Нещата вървят както трябва и продължаваме нататък. Надявам се да съм се издължила на Господ и да няма четвърти път. В понеделник трябваше да започна терапия, но отложихме за следващия понеделник, за да мине поне месец след операцията. Често казано, малко съм притеснена. Това е някаква нова терапия, нов метод, вместо лъчетерапия. Да видим какво ще стане – каза Nada.

– Имах тежест в мехура. Мислех, че е някаква настинка или бактерия. Имах и кръв в урината. Направих си изследвания, свързах се с лекар, който е семеен приятел. След преглед той откри тумора и веднага насрочи операция. За щастие, не съм немарлива. Проблемът при такива симптоми е, че хората ги неглижират и после става късно. Постоянно апелирам към хората – болестта не е срам, може да се случи на всекиго и по всяко време.

За първи път Nada Obrić се оперира от рак през 1999 година, когато интуитивно усеща, че нещо не е в ред, въпреки че, както самата тя казва, е най-здравата на света.

– Казах на децата, че не ми е добре, и те се уплашиха, тъй като това рядко може да бъде чуто от мен. Не знаех какъв лекар да потърся, отидох при гинеколог и така почна всичко – спомня си певицата, чийто баща почина от рак на белите дробове, и която преживя труден период по време на борбата му с болестта.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Nada Obrić оперирана за четвърти пътNada Obrić оперирана за четвърти път

    Nada Obrić се оперира отново. Босненската певица е в Австрия при дъщеря си, която я завела на лечение в частна клиника. В момента Nada се […]

  • Nada Obrić отказва предложения за телевизиятаNada Obrić отказва предложения за телевизията

    Популярната босненска народна певица Nada Obrić напоследък имаше доста здравословни проблеми. В един период от време чак прекарваше повече вкъщи и в болницата. Вече все […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар