„Moby Dick“ оправда очакванията на публиката!

Концертът-завръщане на група „Moby Dick“ във вторник вечерта, в пълната зала на „Sava Centar“, беше разделен на няколко фази, точно както и кариерата на групата.

Moby Dick

Публиката стана на крака още с първата песен „E kad se setim“. Повече от добре разположеният Srđan Čolić продължи с познатите хитове „Dužna si mi ostala“, „Ljubomoran“, „Žedan tvojih usana“… След това на сцената излезе като гост бившата певица в групата Aleksandra Perović, която изпя „Edamera“, „Opijum“, „Hotelska soba“, все парчета от нейното време. Другият гост Cvija изпълни заедно със Srđan „31“ – т.нар. „химн на кондомите“, с който „Mobi Dik“ се прочу в далечната ’92, а сцената окупираха оскъдно облечени танцьорки.
Появиха се и гълтачи на огън, докато в публиката „огъня разпали“ алкохолът, та по едно време се наложи да се намеси и охраната, за да усмири неколцина младежи, които за малко да се сбият.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • „Moby Dick“ ще свири отново„Moby Dick“ ще свири отново

    Завръщането на музиката от 90-те, певците и групите, които бяха актуални по онова време, напоследък стана тенденция в Сърбия. След събирането на „Tap 011“ в […]

  • Завръщане на сцената на група „Moby Dick“Завръщане на сцената на група „Moby Dick“

    След почти 10-годишна пауза, Srđan Čolić зарадва феновете си с песента „Mala“, към която е записан и клип. Сингълът дава заявка за завръщането на група […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар