Miloš Bojanić: Mitar не знае дори таблицата за умножение!

Тъкмо изглеждаше, че войната между Mitar Mirić и Miloš Bojanić е приключила, и Mitar отново предизвика победителя от втория сезон на „Farma“. В сутрешната програма на „Pink“ оплю Bojanić, казвайки, че той може да изкарва пари само в риалити шоута.

Mirić-Bojanić

Miloš Bojanić, който в момента е в Канада при синовете си, коментира за „Alo“:
– Суетата и завистта на Mitar Mirić развалят душевния му мир. Аз съм му като трън в окото, тъй като той пее вече 30 години, а няма нищо. Плюе ме, защото мога да го сложа в малкия си джоб. Не го е срам! Ще продаде и тайния си апартамент, за който не знаят, ни жена му, ни дъщеря му, и в който си води любовниците и харчи пари, за да си върне популярността. Последният му албум му струваше 90 000 евро, а досега е заработил само 30 000. Това е неговият баланс. Но какво друго очаквате от неграмотник?! Та той дори не знае таблицата за умножение!

Откъде тръгна проблемът – докато беше във „Farma“, Miloš Bojanić каза, че в последно време няма добри албуми и като пример даде Mitar Mirić, който веднага отреагира:
– Моля?! Аз със своите лоши, според Miloš, албуми работя постоянно, а пропаднали певци като него трябва да влязат във “Farma“ за да опитат да се върнат на естрадата. Завижда ми вече дълги години. И двамата сме от Бийелина и се дразни, че работя повече от него. По професия е зидар и това трябва да си работи. Влязъл в шоуто и се бори за някакви миризливи 500 евро на седмица, а говори за успех в кариерата!


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар