Milić Vukašinović: Сексуално неморален тип

Milić Vukašinović

Любовни авантюри на музикалната сцена, разпадане на “Bijelo dugme”, лечение от алкохолизъм… Milić Vukašinović, някогашен член на “Indexi” и “Bijelo dugme” и основател на “Vatreni poljubac”, завършва автобиографията си “Seksualno nemoralan tip”.

Рокерът споделя, че в книгата си пише за любовни авантюри, както негови, така и на други известни музиканти. Така в няколкостотин страници се говори за секс, рокендрол и алкохол. Mića пише и за лечението си от алкохолизъм, а книгата, както сочи заглавието й, ще бъде своеобразен преглед на бившата югославска естрада.
– Това е, в действителност, еротичен трилър и е доста напрегнат. Особено трите години, когато живях в Лондон. Тези авантюри са точно за филм. – казва Vukašinović.

Друго, което ще впечатли читателите, са несгодите на звезди като Goran Bregović:
– Да видите как Brega не може да се добере до девойките там, където група “Bijelo dugme” не беше известна, например в Полша. Той чука на вратата, а момичето не му отваря. – разказва Mića какво може да се прочете в книгата.

Тъй като “Bijelo dugme” е един голям феномен по нашите земи, магнит за широките народни маси, Vukašinović може да разчита, че историята за разпадането на групата, ще събуди огромен читателски интерес.
– Ще разкрия как се разпадна “Bijelo dugme”. Свидетел съм на това и ще опиша най-подробно какво се е случвало. Тежко ми е като се сетя за момента, в който си тръгна Željko Bebek, защото тогава се разпадна онова, истинското “Dugme”.

Milić Vukašinović разкрива също как “Bijelo dugme” едва са направили трите си концерта през 2005 година:
– До последния ден не се знаеше дали Željko ще пее, заради пари, ревност между певците… Взаимоотношенията са доста интересни. Bregović нямаше късмета като Dino Merlin сам да си пее песните. Той трябваше да намира певци, а всеки певец откача, щом се докопа до такава слава – разказва Milić.

След бурните десетилетия, 60-годишният музикант живее днес в Белград със съпругата си спокоен живот. Преди 4 години се е излекувал от алкохолизъм и сега е абсолютно чист.
– Само кафето и цигарите да не ми закачат. Не се притеснявам, че мога отново да се върна към алкохола. – уверен е музикантът.

Накрая съобщава, че книгата му никак няма да бъде евтина:
– Ще струва 10 евро, колкото и едно CD. Ако ще да не се продадат и 5 броя, но това е принципна позиция – казва Vukašinović.

Milić преди няколко години си направи пластична операция на лицето.
– Поправих само следите, които ми остави алкохолът, и толкова. Не съм искал да изглеждам по-млад.

През 2008 Milić Vukašinović участва във “Veliki brat”, a сега гледа слабо риалитата.
– Малко гледах “Veliki brat” и сега “Farmа” и това е грозно! „Pink“ вкара в шоуто своите хора, за да им даде пари и да имат свой победител. Мен не ме поканиха, защото щях да им наруша спокойствието. – споделя Vukašinović за “Farmа”.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Milić Vukašinović отпразнува 64-я си рожден денMilić Vukašinović отпразнува 64-я си рожден ден

    Milić Vukašinović е роден под знака на зодия Риби и вчерашния си 64-ти рожден ден отпразнува със съпругата си Suzana. Тортата, която рокаджията получи, впечатли […]

  • Жената на Milić Vukašinović изгуби бебетоЖената на Milić Vukašinović изгуби бебето

    Milić Vukašinović обяви в Туитър профила си, че съпругата му Suzana е изгубила бебето, и постави нейна снимка от болницата. Vukašinović беше много щастлив, че […]

  • Milić Vukašinović става баща на 63 годиниMilić Vukašinović става баща на 63 години

    Milić Vukašinović ще стане татко на 63 години. Рокаджията разбрал наскоро, че неговата съпруга Suzana, с която имат брак от две години и половина, е […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар