Mile Kitić казва, че влага в кариерата на дъщеря си 150 000 евро

Mile Kitić

– Ще дам на Elena 150 000 евро, дори и повече, ако ѝ трябват. Нямам друга инвестиция в живота, освен нея. Не съм милионер, но заработвам добре, та плащам на дъщеря си клиповете и песните – каза Mile.

И докато Kitić помага на дъщеря си в работата, не се меси в личния ѝ живот.

– Досега ме е запознала само с един приятел. Става дума за момчето от Германия, което от време на време идваше в Белград. С останалите не е, но не е и необходимо. Не се меся в избора ѝ на приятели, това си е нейна работа.

Kitić твърди, че се е влюбил в своята жена Marta Savić още щом се запознал с нея.

– В началото тя беше спокойна и дистанцирана. Спечели ме с поведението си. Веднага реших, че трябва да се оженя за такава жена – казва певецът, който е в отворен брак със съпругата си:

– Marta и аз сме се разбрали, че можем да имаме други партньори. Ако тя има нужда от друг, защо не, само да не ми разказва за това. Нека всеки прави, какво иска, и няма проблеми.

Фолк певецът каза, че след всяка забежка намира начин да изкупи греха си.

– Старая се Marta да не разбира, когато съгреша. Но когато това стане, непременно ѝ купувам подарък. Между другото, това не ѝ харесва. Затова понякога ѝ давам пари, сама да си купи, каквото иска. Често пишат в новините, че се караме и развеждаме, но не е вярно. Двамата се разбираме и това е най-важното – искрен е Mile Kitić.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Mile Kitić се сдоби със сребърно лого от YouTubeMile Kitić се сдоби със сребърно лого от YouTube

    Хитовият албум „Mađioničar“ донесе голям успех на босненско-сръбската фолк звезда Mile Kitić и в интернет. Албумът с 12 нови песни спечели на Kitić още много […]

  • Mile Kitić отпразнува рождения си денMile Kitić отпразнува рождения си ден

    Milojko Mile Kitić отпразнува 63-я си рожден ден в сълзи, но от радост. За веселбата се погрижиха съпругата му Marta Savić и дъщеря му Elena. […]

  • Ето така се обича Mile KitićЕто така се обича Mile Kitić

    На Mile Kitić явно му е писнало неговите колежки Jelena Karleuša и Seka Aleksić постоянно да се хвалят с татуировките, които техните горещи почитатели им […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар