Milan Stanković гост на концерта на Marijа Šerifović

serifovic_stankovic

Milan Stanković ще бъде специален гост на концерта на Marijа Šerifović на 11 май в „Beogradskа arenа“ (който първоначално беше обявен за 15 април, а после отложен поради „технически причини“ – твърди се, че датата е сменена, тъй като са продадени много малко билети – б.р.). Бившата победителка на Евровизия иска по този начин да подкрепи тазгодишния представител на Сърбия в Осло, а съществува и възможност за дует между двамата.
– На концерта Milan ще изпее „Ovo je Balkan“, песента, с която ще участва на Евровизия, и още едно парче от репертоара си. Това е начинът, по който аз ще подкрепя това дивно младо същество и ще му пожелая победа. Нас двамата, малко или много, ни свързват общи неща – на първо място талантът, а също и еднаквите клюки за сексуалната ни ориентация.

На концерта ще пеят още няколко изпълнители, с които засега се преговаря. Šerifović планира да направи спектакъл, на който ще присъстват и именити личности от обществения живот. Концертът ще бъде режисиран от Gorčin Stojanović, който подготви и атрактивното й участие на Евровизия.
– Ще дам всичко от себе си да създам на хората много емоции и да направя тази вечер незабравима – обещава Marija.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар