Milan Stanković получи Уверение, че не е гей

milan_stankovic-gej

Редакцията на уеб портала „GayEcho“ издаде Уверение за хетеросексуалност на младата звезда на „Grand“ и тазгодишен представител за Сърбия на Евровизия Milan Stanković – съобщава списание „Story“.

Откакто се появи на музикалното съревнование „Zvezde Granda 2007“, не престават клюките за сексуалната ориентация на Milan Stanković, които стигнаха върха си с изказването на Goran Bregović: „И ние си имаме гей на Евровизия.“

Stanković нееднократно е казвал, че няма хомосексуални наклонности и затова редакцията на „GayEcho“ портала реши да подкрепи сръбския представител на Евровизия и да му издаде Уверение за хетеросексуалност.

– Освен с Уверението, искаме да му помогнем и останалите граждани на Сърбия да повярват в неговото твърдение. Призоваваме всички обществени личности, както и останалите жители на Сърбия, в чиято сексуална ориентация се съмняват, да се обърнат към нас за да получат такъв документ. Уверението на Milan Stanković е с номер 2 – първото беше издадено на Marija Šerifović. – пише в съобщението на „GayEcho“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар