Marija Šerifović: Лесбийка съм!

Мариjа Шерифовић » Новини

Най-накрая призна какво предпочита!
Да чуе истината за сексуалната ориентация на Marija Šerifović публиката в „Sava centar“, която беше дошла снощи да види нейния автобиографичен документален филм „Ispovest“, трябваше да изчака час и половина. Чак в последната сцена популярната сръбска поп певица потвърди, че е била с момиче.

– Знам, че всички сте дошли най-вече заради този въпрос. Била съм. Мога да ви кажа, че е супер да имаш контакт с някого, чиято брада не боде.

Marija откри още, че не е алкохоличка, но понякога обича да играе хазартни игри, без обаче да е зависима от това. Също така тя сподели, че има намерение да стане майка около 30-я си рожден ден, като за целта се възползва от банка за сперма.

Да видят филма в залата бяха дошли майката на Marija, Verica Šerifović, и брат й Danijel Pavlović, също Zorica Brunclik и Miroljub Aranđelović Kemiš, Suzana Mančić, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Saša Milošević Mare със съпругата си, Leontina и Nevena Božović. На първите редове обаче липсваше баща й Rajko.

Иначе, филмът „Ispovest“ ще бъде излъчен в осем части през декември по TV Prva, a единствената до момента победителка за Сърбия на Евровизия подготвя и книга и нов албум.

Marija Šerifović - Ispovest


Виж още:
 • Marija Šerifović отпразнува рождения си ден в Америка Marija Šerifović отпразнува рождения си ден в Америка

  16 ноември 2014

  Единствената до момента сръбска победителка на Евровизия, Marija Šerifović, се покри от обществения живот и преди няколко месеца отпътува за Америка, където се опитва да гради чуждестранна кариера. Там Marija посрещна и тридесетия си рожден […]

 • Marija дала 100 000 евро за джип за измисления си приятел? Marija дала 100 000 евро за джип за измисления си приятел?

  21 юни 2014

  Marija Šerifović се е бръкнала около 100 000 евро за най-новия „Range Rover” (същия като нейния), който по нейните думи е подарила на своя приятел. Неотдавна в документалния си филм „Ispovest сръбската поп певица призна, […]

 • Marija Šerifović обяви новия си албум „Hrabro“ Marija Šerifović обяви новия си албум „Hrabro“

  7 май 2014

  След петгодишна дискографска пауза, сръбската поп звезда Marija Šerifović обяви новия си, пети студиен албум, който носи заглавието „Hrabro“. Премиерата на новите песни беше в неделя на канала на певицата в YouTube. Всичките текстове в […]

Напиши коментар