Marija Šerifović: Лесбийка съм!

Най-накрая призна какво предпочита!
Да чуе истината за сексуалната ориентация на Marija Šerifović публиката в „Sava centar“, която беше дошла снощи да види нейния автобиографичен документален филм „Ispovest“, трябваше да изчака час и половина. Чак в последната сцена популярната сръбска поп певица потвърди, че е била с момиче.

– Знам, че всички сте дошли най-вече заради този въпрос. Била съм. Мога да ви кажа, че е супер да имаш контакт с някого, чиято брада не боде.

Marija откри още, че не е алкохоличка, но понякога обича да играе хазартни игри, без обаче да е зависима от това. Също така тя сподели, че има намерение да стане майка около 30-я си рожден ден, като за целта се възползва от банка за сперма.

Да видят филма в залата бяха дошли майката на Marija, Verica Šerifović, и брат й Danijel Pavlović, също Zorica Brunclik и Miroljub Aranđelović Kemiš, Suzana Mančić, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Saša Milošević Mare със съпругата си, Leontina и Nevena Božović. На първите редове обаче липсваше баща й Rajko.

Иначе, филмът „Ispovest“ ще бъде излъчен в осем части през декември по TV Prva, a единствената до момента победителка за Сърбия на Евровизия подготвя и книга и нов албум.

Marija Šerifović - Ispovest


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар