Ljuba Aličić: Не говоря със сина си и така ще бъде

Макар че неотдавна представиха дуетна песен, Ljuba Aličić и неговият син Dejan не са в добри отношения, което потвърди и самият Ljuba:

– Вярно е, че не си говорим, и така ще остане. Помагах му и исках да успее в тази работа, но той е мързелив. А има и една друга, много по-силна причина, която не желая да разкривам – каза певецът за „Skandal“, докато Dejan твърди, че не си говорят с баща му заради мащехата.

– Исках да бъдем в коректни отношения, но това не се нрави на съпругата на баща ми, не знам защо. За тези 35 години само два-три пъти съм го търсил за някой динар назаем, когато нещата ми не са вървели добре, тъй като издържам жена и дъщеричка. Никога нищо не ми е дал просто ей така, пък не съм и искал. Всичко излезе наяве, когато миналата година трябваше да пеем двамата заедно в една дискотека в чужбина. Жена му почна да плаче и да го заплашва, че ако пее с мен, ще се разведе с него. След това имахме няколко участия в Босна, но и тогава не ми говори. Двамата тръгваме от Шабац, но отиваме на участията поотделно, всеки за своя сметка. Сядаме на отделни маси, когато дойде време да пеем, излизаме на сцената и после пак всеки на своята страна – разказа Dejan.

Ljuba Aličić: Не говоря със сина си и така ще бъде


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Ljuba Aličić „надушил“ далавератаLjuba Aličić „надушил“ далаверата

    Изглежда Ljuba Aličić умее да „надушва“ къде има добра работа. Така, освен пеенето, в което вече е легенда, решил да издигне и аматьорския футболен клуб […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар