Lepa Lukić: Zorica е глупачка!

Лепа Лукић » Новини

Не мина много време откакто фолкаджийките Lepa Lukić и Zorica Marković се скараха заради 500 евро и вече прехвърлиха войната и на друг фронт. Zorica каза в предаването на Lea Kiš “Nedeljno popodne”, че в своето заведение “Lepeza” не готви зеле, което беше насочено точно срещу Lepa Lukić, в чието заведение “Dva putića” това е един от специалитетите. Това изказване подразни колежката й и бивша приятелка, която веднага отговори на предизвикателството:
– Няма да коментирам изявленията на тази отвратителна личност. Тя е една глупачка!

Lukić-Marković

Това, обаче, не нервира Marković, когато медиите й предадоха думите на Lepa:
– Какво да кажа?! Благодаря за хубавите думи. Много подхождат на една кралица, която величаем с години. Нямам какво повече да добавя.

А иначе, Zorica и Lepa бяха приятелки. Lepa две години пя в кръчмата на Marković “Hacienda”, а после и в “Lepeza”, отворена малко по-късно. През ноември миналата година се заговори, че двете са се скарали. Lepa пяла в “Lepeza” за миналата Нова година, но Zorica й останала длъжна с 500 евро от уговореното, като й казала, че не може да си търси пълния хонорар, при положение, че е продала само 15 билета. Все пак, Zorica не е забравила и предаването на Lea Kiš спомена, че дължи пари на Lepa. След това Lukić ежедневно настоявала за изчистването на дълга. Накрая изпратила и домашната си помощница да иска парите, което принудило Marković, както тя каза: „да я зачеркне завинаги“.


Виж още:
Напиши коментар