Lepa Lukić сложи котката си в завещанието

Lepa Lukić сложи котката си в завещанието

Легендарната дива на сръбската народна музика, Lepa Lukić (80), ще остави цялото богатство, придобито по време на 50-годишната ѝ кариера, на своя племенник, но при условие да се грижи за нейната котка Maza. Ако го направи, Radisav ще получи ресторант, два апартамента, къща и всички спестявания на Lepa.

– Написах завещанието си, в което заявих, че племенникът ми трябва да се грижи за котката, ако си отида преди нея – каза Lepa Lukić.

Певицата обясни, че е много привързана към котката, която е осиновила преди девет години. Тъй като никога не е имала деца, чувства Maza като дъщеря:
– Тя е много умна, по-умна е от мен! Никога не се е качвала на масата, докато ям, както правят другите котки. Ако живеех сама, щях да полудея! Никога не съм сама с Maza.

Lukić, която често участва в риалити програми, сподели, че престоите ѝ там са били най-трудни, защото е трябвало да се отдели от котката си:
– Всички знаят колко я обичам, затова ме питат защо не я вземам със себе си, но тя е домашна котка, не обича да променя средата, така че не искам да я излагам на стрес.

Неотдавна Lepa беше в риалити формата „Parovi“ и там успя да опитоми някои котки. Заради тях тя не искаше да напуска шоуто:
– Хранех ги всеки ден. Когато се разделихме, исках да умра! Много плаках, че напускам предаването, само заради тях. Винаги казвам: Който не обича животните, не обича и хората – каза в заключение Lepa Lukić.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Lepa Lukić отпразнува 81-я си рожден денLepa Lukić отпразнува 81-я си рожден ден

    На 13 януари сръбската фолк легенда Lepava Mušović, по-известна като Lepa Lukić, навърши 81 години. Рожденият ден мина без парти, в присъствие само на любимата […]

  • Lepa Lukić паднала отновоLepa Lukić паднала отново

    Преди няколко дни кралицата на сръбската народна музика Lepa Lukić претърпяла злополука. Докато се разхождала на пазара да си купи плодове и зеленчуци, славната певица […]

  • Lepa Lukić била „закопчана“ 32 часа на летището в ЛондонLepa Lukić била „закопчана“ 32 часа на летището в Лондон

    Легендата на сръбската народна музика Lepa Lukić преживяла истинска драма, когато й казали, че самолетът за Торонто е повреден. Певицата седяла на летището цели 32 […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар