Lepa Lukić паднала отново

Лепа Лукић » Новини

Преди няколко дни кралицата на сръбската народна музика Lepa Lukić претърпяла злополука. Докато се разхождала на пазара да си купи плодове и зеленчуци, славната певица не видяла дупка край една от тарабите и стъпила в нея. Lukić била откарана в Спешния център, където ѝ е направена снимка на крака. За щастие, се разминала само с изкълчен крак и ще трябва малко да си почива, за да се възстанови.

Lepa Lukić

В последно време явно на певицата не ѝ върви много. В края на миналата година крадци влезли в жилището ѝ, докато спяла, и откраднали 900 000 динара и 1 600 евро, както и канадски паспорт и документи. Lepa гледала нея вечер телевизор до късно и после заспала дълбоко и не усетила крадците, които според нея са влезли през терасата.

– Ако се бях събудила случайно и да ги засека, докато ровят, кой знае какво щяха да ми направят. Щастието в нещастието е, че са намерили парите и са си отишли. Ако не бяха открили парите може би щяха да ме събудят и да ме бият, докато им кажа къде са – разказа тогава Lepa Lukić, припомняйки си и трагедия в миналото, в която изгуби колежката си и приятелка Silvana Armenulić. – Трябваше да пътувам за концерт със Silvana. Тогава за първи път в кариерата си се успах и не отидох. Тя загина, а аз останах.

Преди две години пък Lukić участва в риалити шоуто „Parovi”. Докато се разхождаше по двора, певицата се спъна и падна лошо. Тогава късметът ѝ проработи и тя се размина само с уплаха.


Виж още:
Напиши коментар