Lepa Brena отпразнува пълнолетието на сина си

Stefan Živojinović, по-големият син на Lepа Brenа и Slobodan Bobа Živojinović, отпразнува пълнолетието си в белградския хотел „Kontinental“, заедно с 300-те поканени, между които бяха негови приятели, както и приятелите на майка му и баща му от света на спорта, естрадата, политиката и бизнеса.

brena-familija

Гостите забавляваше група „Beauty Queens“, но и Brena се изяви с микрофона. През цялото време на видео стена се прожектираха снимки на Stefan от различните периоди на живота му. В разгара на празненството, преди шампанското, на гостите бяха раздадени фланелки с напис „Finaly legal“, а рожденикът разряза тортата с двамата си братя Filip и Viktor.

brena-prijateli

– Искахме да направим на Stefan тържество, което да помни през целия си живот. Ние с Boba сме доволни от успехите му, дисциплината и отговорното му отношение към задълженията. Смятам, че е добре възпитан, а това е най-голямото постижение на всеки родител. Въобще считам, че да си успешен родител е най-тежкото и най-хубаво занимание на този свят. Не разбрах кога отлетяха тези 18 години и ми се струва, като че ли вчера беше, когато изпях песента „Ja nemam drugi dom“, която посветих на Stefan – каза Lepa Brena.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар