Lepa Brena няма конкуренция!

Lepa Brena (50) пя неотдавна в една берлинска зала пред около 1 500 посетители. Най-интересното беше, че младата публика, която не е била родена по времето, когато певицата е започнала кариерата си, знаеше еднакво добре и старите й песни и новите хитове и се наслаждаваше максимално. В края на концерта всички скандираха, че искат да им изпее „Jugoslovenka“.

Lepa Brena

Фолк звездата, в разговор след участието си, сподели, че все още е актуална и хората я обичат защото винаги е носила в себе си позитивна енергия. На въпроса как се справя с младата конкуренция, Brena отговори, че изобщо няма такава:
– Всички ние, които вървим по тази пътека вече 30 години, нямаме конкуренция. Някога медиите пишеха за мен и Vesna Zmijanac, че сме основните съпернички, опитвайки се да направят интрига, и на нас винаги ни беше смешно. Смятам, че всеки, който се занимава с тази работа, както и с каквато и да е друга работа, трябва да бъде толерантен към останалите. Аз си имам своя философия и тя е: „Само напред“.

Lepa Brena следващата година ще отбележи 30 години на сцена и планира изненади за своята публика – нов албум и серия концерти по целия свят.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар