Lepa Brena няма конкуренция!

Лепа Брена » Новини

Lepa Brena (50) пя неотдавна в една берлинска зала пред около 1 500 посетители. Най-интересното беше, че младата публика, която не е била родена по времето, когато певицата е започнала кариерата си, знаеше еднакво добре и старите й песни и новите хитове и се наслаждаваше максимално. В края на концерта всички скандираха, че искат да им изпее „Jugoslovenka“.

Lepa Brena

Фолк звездата, в разговор след участието си, сподели, че все още е актуална и хората я обичат защото винаги е носила в себе си позитивна енергия. На въпроса как се справя с младата конкуренция, Brena отговори, че изобщо няма такава:
– Всички ние, които вървим по тази пътека вече 30 години, нямаме конкуренция. Някога медиите пишеха за мен и Vesna Zmijanac, че сме основните съпернички, опитвайки се да направят интрига, и на нас винаги ни беше смешно. Смятам, че всеки, който се занимава с тази работа, както и с каквато и да е друга работа, трябва да бъде толерантен към останалите. Аз си имам своя философия и тя е: „Само напред“.

Lepa Brena следващата година ще отбележи 30 години на сцена и планира изненади за своята публика – нов албум и серия концерти по целия свят.


Виж още:
 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

 • Lepa Brena – Бокс сет със шест диска Lepa Brena – Бокс сет със шест диска

  2 март 2016

  Неотдавна най-голямата босненска и ex-yu фолк звезда Lepa Brena записа сингъла „Žali bože“, а скоро се очаква да направи още една песен – „Carica“. Освен че промени външния си вид и вече е с къдрици, […]

Напиши коментар