Lepa Brena няма конкуренция!

Лепа Брена » Новини

Lepa Brena (50) пя неотдавна в една берлинска зала пред около 1 500 посетители. Най-интересното беше, че младата публика, която не е била родена по времето, когато певицата е започнала кариерата си, знаеше еднакво добре и старите й песни и новите хитове и се наслаждаваше максимално. В края на концерта всички скандираха, че искат да им изпее „Jugoslovenka“.

Lepa Brena

Фолк звездата, в разговор след участието си, сподели, че все още е актуална и хората я обичат защото винаги е носила в себе си позитивна енергия. На въпроса как се справя с младата конкуренция, Brena отговори, че изобщо няма такава:
– Всички ние, които вървим по тази пътека вече 30 години, нямаме конкуренция. Някога медиите пишеха за мен и Vesna Zmijanac, че сме основните съпернички, опитвайки се да направят интрига, и на нас винаги ни беше смешно. Смятам, че всеки, който се занимава с тази работа, както и с каквато и да е друга работа, трябва да бъде толерантен към останалите. Аз си имам своя философия и тя е: „Само напред“.

Lepa Brena следващата година ще отбележи 30 години на сцена и планира изненади за своята публика – нов албум и серия концерти по целия свят.


Виж още:
 • Награда за Lepa Brena за цялостно творчество Награда за Lepa Brena за цялостно творчество

  8 юли 2018

  Преди две вечери босненската фолк звезда Lepa Brena получи специално признание за цялостен принос в областта на музиката и бизнеса, присъдено в Сараево от Европейската асоциация на мениджърите, Дирекцията за подбор на мениджъри за Босна […]

 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

Напиши коментар