Lepa Brena: Най-сладко се смея на себе си

Лепа Брена » Новини

Lepa Brena (50) през последните дни е хит на YouTube, но не с новите си песни от албума „Začarani krug“, а с кадри от един неин концерт преди 20-ина години, когато толкова си вдига крака, че се рита по главата и пада на сцената. Видеото се носи из нета, чак и някои певици са го сложили на сайтовете си с подигравателни коментари.

Lepa Brena: Най-сладко се смея на себе си

Brena, обаче, изобщо не се срамува от това и открива, че има DVD с много нейни подобни издънки, което дори смята да издаде.
– Умирам от смях всеки път, когато гледам този запис. Не мога въобще да схвана как успях да се ритна сама по главата. Такива нещастия не са никак редки, когато става въпрос за мен, и наистина най-сладко се смея сама на себе си. Затова моите сътрудници са събрали всички тези бисери на един диск, на който се смеем с моето семейство. Има вероятност един ден да го пусна в продажба. Вярвам, че хората страшно ще се забавляват като го гледат – сподели певицата, която признава, че, когато е започнала да пее, е имала проблем с излишни килограми:
– В началото на кариерата ми, директорът на един хотел ми каза, че приличам на трафопост. И тъй като не исках да изглеждам като трафопост, отслабнах 20 кг и така станах Lepa Brena.


Виж още:
 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

 • Lepa Brena – Бокс сет със шест диска Lepa Brena – Бокс сет със шест диска

  2 март 2016

  Неотдавна най-голямата босненска и ex-yu фолк звезда Lepa Brena записа сингъла „Žali bože“, а скоро се очаква да направи още една песен – „Carica“. Освен че промени външния си вид и вече е с къдрици, […]

Напиши коментар