Lepa Brena: Най-сладко се смея на себе си

Lepa Brena (50) през последните дни е хит на YouTube, но не с новите си песни от албума „Začarani krug“, а с кадри от един неин концерт преди 20-ина години, когато толкова си вдига крака, че се рита по главата и пада на сцената. Видеото се носи из нета, чак и някои певици са го сложили на сайтовете си с подигравателни коментари.

Lepa Brena: Най-сладко се смея на себе си

Brena, обаче, изобщо не се срамува от това и открива, че има DVD с много нейни подобни издънки, което дори смята да издаде.
– Умирам от смях всеки път, когато гледам този запис. Не мога въобще да схвана как успях да се ритна сама по главата. Такива нещастия не са никак редки, когато става въпрос за мен, и наистина най-сладко се смея сама на себе си. Затова моите сътрудници са събрали всички тези бисери на един диск, на който се смеем с моето семейство. Има вероятност един ден да го пусна в продажба. Вярвам, че хората страшно ще се забавляват като го гледат – сподели певицата, която признава, че, когато е започнала да пее, е имала проблем с излишни килограми:
– В началото на кариерата ми, директорът на един хотел ми каза, че приличам на трафопост. И тъй като не исках да изглеждам като трафопост, отслабнах 20 кг и така станах Lepa Brena.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар