Lepa Brena до сутринта празнува матурата на сина си

Лепа Брена » Новини

Фолк звездата Lepa Brena със съпруга си Slobodan Bobа Živojinović, известният баскетболист Vladа Divac, неговата съпруга Snežana и артистката Natalija Vlahović отпразнуваха завършването на средното училище на децата си.

brena-matura

През уикенда те присъстваха на тържественото връчване на дипломите на Stefan Živojinović, Lukа Divаc и Doroteа Čuljković. В двора на Интернационалното училище в Белград, което е под покровителството на американското посолство, гордите родители честитиха на своите наследници, които по обичая в американските училища, в края на церемонията хвърлиха традиционните за матурата шапки.

След това, Brena, Snežana и Natalija организираха купон с фойерверки за децата си в един ресторант в Земун. Между поканените бяха и австрийският и израелският посланици. Веселата дружина празнува до късно през нощта, а за доброто настроение се погрижи Brena.

brena-splav

– Годините отлетяха. Само преди няколко дни празнувахме пълнолетието на Stefan, а в събота се и дипломира. Boba и аз сме много горди с него. Тази година той ще направи пауза, тъй като иска да се посвети на тениса, а и малко да си почине от училище. А догодина ще запише колеж в Америка. Заедно с неговата компания празнувахме в един ресторант, а после аз, след не знам колко години, отидох с тях на дискотека, където стояхме до 7 сутринта! Трябва да ви призная, че покрай младите и аз се подмладих. Бога ми, трябва пак да изляза с тях някой път – каза Brena с усмивка.


Виж още:
 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

 • Lepa Brena – Бокс сет със шест диска Lepa Brena – Бокс сет със шест диска

  2 март 2016

  Неотдавна най-голямата босненска и ex-yu фолк звезда Lepa Brena записа сингъла „Žali bože“, а скоро се очаква да направи още една песен – „Carica“. Освен че промени външния си вид и вече е с къдрици, […]

Напиши коментар