Lepa Brena до сутринта празнува матурата на сина си

Фолк звездата Lepa Brena със съпруга си Slobodan Bobа Živojinović, известният баскетболист Vladа Divac, неговата съпруга Snežana и артистката Natalija Vlahović отпразнуваха завършването на средното училище на децата си.

brena-matura

През уикенда те присъстваха на тържественото връчване на дипломите на Stefan Živojinović, Lukа Divаc и Doroteа Čuljković. В двора на Интернационалното училище в Белград, което е под покровителството на американското посолство, гордите родители честитиха на своите наследници, които по обичая в американските училища, в края на церемонията хвърлиха традиционните за матурата шапки.

След това, Brena, Snežana и Natalija организираха купон с фойерверки за децата си в един ресторант в Земун. Между поканените бяха и австрийският и израелският посланици. Веселата дружина празнува до късно през нощта, а за доброто настроение се погрижи Brena.

brena-splav

– Годините отлетяха. Само преди няколко дни празнувахме пълнолетието на Stefan, а в събота се и дипломира. Boba и аз сме много горди с него. Тази година той ще направи пауза, тъй като иска да се посвети на тениса, а и малко да си почине от училище. А догодина ще запише колеж в Америка. Заедно с неговата компания празнувахме в един ресторант, а после аз, след не знам колко години, отидох с тях на дискотека, където стояхме до 7 сутринта! Трябва да ви призная, че покрай младите и аз се подмладих. Бога ми, трябва пак да изляза с тях някой път – каза Brena с усмивка.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар