Lepa Brena ще отбележи 30 години на сцена с голям концерт в Белград и издаване на биография

Най-голямата естрадна звезда на територията на бивша Югославия, Lepa Brena, откри, че готви продължение на мегапопулярния филм „Hajde da se volimo“ и, че 30 години кариера ще отбележи с голям концерт в Белград и издаване на биография.

Lepa Brena

– Статистическите данни, които ще изнесем в биографията са неумолими: по земите на бивша Югославия, от Втората световна война до днес, няма персона, която да е направила повече концерти от мен. Пяла съм най-много по стадионите и залите и имам най-много концерти със средна посещаемост над 5 000 души. Това са факти, с каквито не могат да се похвалят и футболните звезди. Пея забавни и весели неща, музиката ми не е тежка, за плакане или прерязване на вените – разказва певицата и обяснява, че нарочно е чакала 20 години да започне турне по земите на бившата СФРЮ, защото е искала раните от войната да позарастнат и как се е разплакала преди две години, на първата си следвоенна среща със загребската публика.
През тези 20 години на относително спокойствие Brena се отдала на семейството си и бизнеса. А сега да започне отново активно да се занимава с музика сили и дават хилядите млади фенове, които дори не са били родени, когато беше на върха на славата.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар