Концерт на Lepa Brena в България

Лепа Брена » Новини

След втория от двата си супер успешни концерти в „Beogradska arena“, фолк звездата Lepa Brena направи купон в тесен кръг за приятели и медии, за да отпразнуват заедно големия й успех.

След полунощ компанията се събра в „Mala arena“, а партито продължи до сутрешните часове. Между първите, които се появиха, бяха Dragan Kojić Keba със съпругата си, Tanja Savić, Željko Joksimović и Jovana Janković, Alen Islamović, членовете на „Slatki greh“… Brena излезе на сцената и благодари на всички, които са помогнали този концерт да бъде блестящ, както и на семейството си. След нея микрофона взе Saša Popović и разказа как навремето не е искал да я вземе в бенда си.
– Когато я видях за първи път, изобщо не исках и да я чуя как пее, само изкоментирах, че ми трябва певица, а не трафопост. Естествено, днес съм благодарен на Бог и на Brena, че беше част от „Slatki greh“.

Lepa Brena ще направи концерт и в софийската „Арена Армеец“, на 3 декември. Певицата ще бъде гост в някои предавания, а ще направи и пресконференция за новинарите.

Концерт на Lepa Brena в България


Виж още:
 • Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand” Lepa Brena посрещна 57-я си рожден ден на сватба на звезди на „Grand”

  20 октомври 2017

  Днес босненската и балканска фолк звезда Lepa Brena навърши 57 години. Честито! Снощи певицата, заедно със семейството си, беше гост на сватбата на две от звездите на „Grand Production” – Marko Gačić и Gorana Babić. […]

 • Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден Lepa Brena отпразнува 56-я си рожден ден

  20 октомври 2016

  Lepa Brena навърши 56 години. Босненската фолк звезда отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг в дома си в белградския квартал Бежанийска коса. Точно в полунощ синовете на Brena, Viktor и Stefan, изненадаха майка […]

 • Lepa Brena – Бокс сет със шест диска Lepa Brena – Бокс сет със шест диска

  2 март 2016

  Неотдавна най-голямата босненска и ex-yu фолк звезда Lepa Brena записа сингъла „Žali bože“, а скоро се очаква да направи още една песен – „Carica“. Освен че промени външния си вид и вече е с къдрици, […]

Напиши коментар