Концерт на Lepa Brena в България

След втория от двата си супер успешни концерти в „Beogradska arena“, фолк звездата Lepa Brena направи купон в тесен кръг за приятели и медии, за да отпразнуват заедно големия й успех.

След полунощ компанията се събра в „Mala arena“, а партито продължи до сутрешните часове. Между първите, които се появиха, бяха Dragan Kojić Keba със съпругата си, Tanja Savić, Željko Joksimović и Jovana Janković, Alen Islamović, членовете на „Slatki greh“… Brena излезе на сцената и благодари на всички, които са помогнали този концерт да бъде блестящ, както и на семейството си. След нея микрофона взе Saša Popović и разказа как навремето не е искал да я вземе в бенда си.
– Когато я видях за първи път, изобщо не исках и да я чуя как пее, само изкоментирах, че ми трябва певица, а не трафопост. Естествено, днес съм благодарен на Бог и на Brena, че беше част от „Slatki greh“.

Lepa Brena ще направи концерт и в софийската „Арена Армеец“, на 3 декември. Певицата ще бъде гост в някои предавания, а ще направи и пресконференция за новинарите.

Концерт на Lepa Brena в България


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар