Колегите на Jelenа Karleušа за концерта й в „Arenа

Концертът, а след това и изказването на Jelenа Karleušа, че с участието си в „Arenа“ е ударила шамар на домашната естрада, раздели сръбската сцена.

karleusa-arena

Фолк певицата Nada Topčagić каза, че е разочарована от това, че спектакълът не е имал повече публика. И макар че, съдейки по реакцията на феновете и колегите, Karleušа е свършила добра работа, Nada смята, че е заслужила по-голям успех:
– За съжаление, не можах да отида на концерта. Чух, че не е имало много публика – под 10 000 души. Да не дава Господ на никого! В днешно време е трудно да се направи спектакъл и той да е финансово рентабилен. Мога само да си представя колко пари е вложила, а не са се изплатили. Жалко. Искам само да й кажа, че съм с нея, защото я харесвам от самото начало. Смятам, че е единствената особа в нашата естрада, която се осмели да направи нещо ново и успя. Вкара нови модни тендеции, с които по света работят Мадона и Лейди Гага. Нейният нов хит „Insomnija“ е отличен и смятах, че „Arena“ трябваше да бъде по-пълна.

Певицата Maja Nikolić каза, че концертът заслужава похвала:
– За уважение е, когато някой направи такъв спектакъл. Много са правили концерти в „Arenа“, но не са пълнили и една пета част, отколкото Karleuša.

И макар че, не е в добри отношения с Jelena, Goga Sekulić й отдаде признание:
– Браво на колежката за кампанията, която проведе и енергията, която вложи. Искрено желая успех на всеки, който се реши на такава крачка. Чух, че е имало около 7-8 000 души, а около 5 000 билета е подарила. Значи е продала около 3 000. Не знам какво е очаквала и с какво би се задоволила, във всеки случай, който е искал да види шоу, е бил там.

Era Ojdanić не е бил на концерта, но е чул само хубави думи за него:
– Нямах възможност да присъствам, но чух че е направила уникално шоу, каквото никой не е правил до момента. Две момичета от Подгорица бяха при мен в ресторанта на кафе и казаха, че са тук заради концерта на Karleušа и е било фантастичо.

Колежката Marija Šerifović, която също направи концерт в „Arena няколко дни преди това, каза:
– Ще се радвам, ако тя е доволна, това е най-важно. Продължавам да стоя зад думите си, че ние двете нямаме нищо общо, освен че сме певици. Музиката ни е различна, а също и чувствителността ни.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
НАПИШИ КОМЕНТАР