Кои известни мъже си изпъват лицето

Пластичните операции и разни медицински техники за подмладяване не подминават и известните мъже в бивша Югославия. За разлика от жените, те не лягат под ножа за стегнато тяло. Тяхната цел е корекцията на лицето.

Zdravko Čolić - Mile Kitić

Željko Mitrović
Шефът на телевизия „Pink“ е от мъжете, които се грижат за тялото си много. Mitrović тренира активно и се храни здравословно, но не избягва и ботокса, което може да се види и с просто око.

Saša Popović
Директорът на „Grand” и творец на много певици също води здравословен начин на живот. Говори се, че си е сложил малко силикон в устните. Saša има проблем с чувствителната си кожа, та е редовен клиент в салоните за красота. И на фризьорите не им е леко – Popović е перфекционист и когато става въпрос за прическата.

Zdravko Čolić
Популярният Čola даже и на 60 продължава да бъде привлекателен. Макар да е в отлична кондиция, благодарение на спорта и здравословната храна, певецът също заличава следите от годините с ботокс. Боядисаната коса допринася допълнително за младежкия му вид.

Dragan Kojić Keba
На фолкаджията огледалото му е най-добрият приятел, след микрофона. Телевизионните оператори се оплакват, че в кадър често им влиза огледалце, с което певецът по време на предаванията си следи прическата. Dragan съще е чест посетител на салоните за красота, където освен с класическите методи, освежава лицето си и с ботокс. Той е от малкото мъже с татуирани вежди.

Mile Kitić
Известен с очилата, които носи дълго за да скрива бръчките, Mile най-накрая се реши да легне под ножа. Освен затягането на лицето с ботокс, Kitić си оперира и клепачите. Говори се също и че е започнал серия от корекции за подмладяване. Естествено, добрият вид се поддържа и във фитнес залата.

Bojan Jovanovski – Boki 13
Македонският шоумен, който преди няколко години фокусира вниманието върху себе си, появявайки се в женски дрехи, и до ден днешен не е открил дали е гей или травестит, или високите токчета са само път към успеха в шоу бизнеса. Boki 13 посещава лицевите хирурзи често – липосукция на брадичката, напомпани устни, оперирани скули.

Goran Stojićević Karamela
Певецът-имитатор предизвика негодувание в Сърбия, когато си сложи силикон в устните, доста преди тази тенденция да навлезе при жените, а камо ли при мъжете. Goran, освен корекцията на устните, изпъна клепачите си, напомпа скулите и редовно прави упражнения за изглаждане на бръчките.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар