Кой на естрадата се срамува от плешивостта си

Фотографията на Haris Džinović, която вчера публикувахме на страницата ни във Фейсбук, провокира въпроса кои други популярни личности крият плешивостта си.

Откакто през 80-те години за първи път се появи на сцената в група “Sar e Roma”, Haris Džinović и до днес не е излизал на обществени места без шапка или кърпа. Каква е фризурата му разбрахме случайно, след като някой показа в интернет визата на певеца за Великобритания, за която по закон се е снимал гологлав.

Haris Džinović, Saša Lošić и Dejan Zečević

Dragan Krstić Crni също носеше шапка с години, но когато реши да влезе в шоуто “Farma”, я свали храбро и всички стигнаха до заключение, че голата глава му отива.

През 70-те и 80-те години на миналия век беше немислимо оплешивял певец да се появи на сцената или по телевизията. Затова Šaban Šaulić дълго време носеше перука. След това, през 90-те години стана модерно мъжете да се подстригват много късо или „нула номер“, та Šaban се осмели да свали перуката. Видя се, че с гола глава изглежда по-млад и в крак с тенденциите, а и сам сподели: „Така ми е много, много по-леко“.

Още 18-годишен Saša Lošić се появи с каскет, изпявайки “Suada, Suada”, и оттогава не можем да го видим с открита глава. Макар в началото да носеше каскета заради имиджа, сега той му служи да прикрива оредялата коса. “Ако смъкна шапката, ще се чувствам все едно се снимам за ‘Плейбой‘”, казва лидерът на “Plavi orkestar”.

Šaban Šaulić, Boban Rajović, Džej Ramadanovski

Miki Mećava (Milan Obradović) също е познат по своите шапки и кърпи, които му стоят добре. Но се видя, че и голата глава му отива, когато във “Farma” свали кърпата преди лягане.

Има и такива мъже на естрадата, на които не им пука за липсата на коса. Покойният Luis използва плешивостта си и я превърна в имидж.

И Džej Ramadanovski не носи шапки. Той беше измежду първите, които си обръснаха главите, а след него със същата фризура се появи и Boban Rajović.

Музикантът Ognjan Radivojević и рапърът Dalibor Andonov Gru минават за привлекателни мъже, въпреки че нямат коса.

Не само певците крият плешивостта си. Сръбският режисьор и сценарист Dejan Zečević е разпознаваем по каскетите си, като дори близките му приятели не помнят кога последно са го виждали без този вече като запазен знак.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар