Keba съди държавата заради издръжка от 100 000 евро

Откакто, през 2008 година, съдът реши, че е баща на малолетната Ina, Dragan Kojić Keba е платил вече 100 000 евро издръжка на нейната майка Ljiljana Jevremović.

– Постоянно плащам нещо ново. Вече пет години съм роб на лихвите и ще съдя Сърбия в Страсбург. Поради голямото протакане на делото, след изплащането на главицата, бях принуден да плащам лихви, лихви на лихвите… Иначе редовно плащам месечната издръжка от 25 000 динара. Но постоянно ми пристигат нови задължения. Ето, преди няколко дни се оказа, че дължа още 20 000 динара. Вярвайте ми, вече не зная какво плащам и има ли край това. Чакам съдът да се произнесе официално, че процесът е приключен, а вместо решение от съда, получавам нова сметка за плащане – огорчено разказа Keba и добави, че освен всичко това, по този начин в обществото се създава за него лошо впечатление, като за човек, който не си плаща задълженията към извънбрачното си дете.

– Не само че съм платил, но и съм преплатил. Ответната страна се опитва да докаже, че това дете е плод на любов и че сме имали връзка, което не е вярно. Всичко стана съвсем непланирано и набързо, дори не си го спомням добре. А след това последваха жалби, дела, агония… Бях наивен и невнимателен и сега плащам това прескъпо. Ако според закона съм длъжен да обезпеча финансово детето си, то не съм длъжен да издържам и майка му – каза певецът, давайки пример как за пет минути могат да се изкарат 100 000 евро.

Dragan Kojić Keba


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар