Karleuša: Brena може само да ми завиди!

Идиличната ситуация, в която Brena и Karleuša пяха заедно на площада в Любляна, по повод излъчването на TV Pink вече и в Словения, е една добра режисура на Željko Mitrović. Karleuša е излязла на сцената по негово нареждане. Двете певици не се погледнаха изобщо, докато пяха „Ja nemam drugi dom“.
Ни в клин, ни в ръкав, и Željko Joksimović беше изтикан на сцената и не му остана нищо друго, освен да прегърне Jelena, с която от години е в хладни отношения.

brena-karleusa

Lepa Brena на сутринта на летището коментира случая със Sašo Pantić, критикувайки JK, че е излязла непоканена на сцената и пяла фалшиво.

На всичко това Karleuša се реваншира, заявявайки:
– Само ще се усмихна. Всеки накрая показва истинското си лице. Някои порфесионално и коректно, а някои злобно и завистливо. Публиката скандираше моето име, затова са тези изказвания на госпожа Fahretа. Дойдох в Словения за да подкрепя Pink! На настояването на Željko Mitrović не можах да откажа, тъй като съм професионалист. За щастие, погледът на Brena не убива, така че го преживях юнашки.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
  1. […] admin пишет: Публиката скандираше моето име, затова са тези изказвания на госпожа Fahretа. Дойдох в Словения за да подкрепя Pink! На настояването на Željko Mitrović не можах да откажа, тъй като съм професионалист. За щастие, погледът на Brena не … […]

  2. admin каза:

    Какво имаш предвид?

  3. lilia каза:

    Опитите да бъда накарана да правя некоректни изказвания в каквато и да е посока ще останат напразни.Това не е начин да бъда изкарана от там където съм в момента.А цирковете не са за мен.

Вашият коментар