Как Lepa Lukić изяде прасенцето, а Baja стана нинджа

Макар предаването да се казва “Gladna sam rodnog neba”, Lepa Lukić, гостувайки в новогодишното издание на ток шоуто на Vesna Rivas, е била гладна за още нещо. Поради празничната атмосфера, за гостите било приготвено вкусно печено свинско. Певицата се отпуснала, чувствайки се като у дома си, и си хапнала доста добре, без да се съобразява, че трябва да има и за другите. Никой не й направил забележка и всичко било наред, докато член на екипа казал на Lepa: „Сега да ни изпеете нещо, като си хапнахте добре“, при което тя се обидила и бързо напуснала студиото.

Lepa Lukić

Обаче, Lepa Lukić не била единствената, която си тръгнала от шоуто огорчена. Обиден си отишъл и малко позабравеният вече певец Baja Mali Knindža, тъй като някой, по погрешка, го нарекъл Baja Mali nindža.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
ex-yumusic
lilia
25 дек. 2010 в 16:21

Онова прасенце с нагризаната муцунка ли?Жалко тъкмо се канех да отида и аз.И сега какво зедно с нинджата и свинското ,ще си прзнуват сами?А ако свинското е приготвено по рецептата 4 пъти обърнато ,зная какво ще се случи.Значи тази рецепта се прави така.Първото обръщане е в тенджерата.Второто е обръщане от тенджерата в тавата , за да се изпече. Третото обръщане е от тавата в корема и четвъртото обръщане е от стола на масата в леглото.Това е много тежка за изпълнение рецепта и всичко зависи от готвача.Така че каквото са яли и както е приготвено …маааааалей.


ex-yumusic
admin
26 дек. 2010 в 15:12

😀


НАПИШИ КОМЕНТАР