Феновете разплакаха Jelena Karleuša в „Trokaderо“!

Jelena Karleuša навърши 32 години на участието си в клуб „Trokaderо“, на 16 август вечерта. Точно в 12 часа публиката запя поздравителната песен „Danas nam je divan dan“, което накара певицата да се просълзи. Тя се опитваше да скрие емоцията си, но тогава последва още една изненада.
Светлините изгаснаха, а сервитьорите изнесоха на сцената огромна торта на 3 етажа и бутилка от любимото на Karleuša шампанско „Дом Периньон“ – подарък от собственика на дискотеката. После Jelena продължи да пее. Веселбата продължи до малките часове.

Но изненадите не свършиха дотук! Когато се прибра в хотела с мисълта, че ще бъде сама, певицата получи най-хубавия си подарък – съпругът й долетя при нея и остана няколко часа до сутринта, след което трябваше да се върне веднага в Белград, заради служебните си задължения към футболния клуб „Crvena zvezda“.

Karleusa-Trokadero

– Имах незабравим рожден ден, обкръжена от фенове, които се постараха да се почувствам както никога досега. А след това разбрах за пореден път, че имам мъж-мечта. Изненада ме, както само той знае. Долетя за няколко часа, честити ми рождения ден и отлетя обратно за сутрешната тренировка. Аз съм щастлива жена и от живота съм получила всичко най-хубаво. Имам две прекрасни дъщери, мъж от сънищата и фенове, които ми дават криле. От съпруга ми, който иска да направи от мен домакиня и готвачка, получих кухня в черно и бяло, с камъни „Сваровски“. Сигурно мисли, че камъните ще прикрият моето неумение за готвене – каза развълнуваната Jelena Karleuša.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар