Jelena Rozga: С нетърпение очаквам концерти в Сърбия

Jелена Розга » Новини

Jelena Rozga наскоро направи първия си самостоятелен концерт в зала „Arena“ в Задар, а напролет планира същото и в Сърбия. В интервю за „Pres“ хърватската певица каза, че никога не е имала проблеми при участия в Сърбия, както и че не съжалява, че е почнала соло кариера:
– Никога не съжалявам за постъпките си. Реших да си тръгна от „Magazin“, понеже усетих, че е време да започна да пея сама и само мога да бъда щастлива, че съм била права. Вярно, сега е доста по-тежко, но и много по-сладко. Концерта, който направих в „Zadarska arena“ показа колко хора обичат песните ми.

Jelena Rozga

Кога можем да очакваме нов албум?
– Надявам се скоро, в началото на следващата година. Не бързам, на няколко месеца записвам по една песен. Наскоро обявих песента „Ili ona ili ja“, която, както чувам, доста се слуша и при вас и съм много щастлива от това.

Какви са ти плановете за сръбския пазар?
– Планирам след издаването на албума да му направя една хубава промоция в Белград, а напролет и турне в Сърбия. Радвам се на всяко посещение в Сърбия, тъй като там хората ме обграждат с много любов и това ценя много.

Имала ли си проблеми в Хърватска заради концерти в Сърбия?

– За музиката няма граници и не й трябва паспорт, също както и за любовта.

Влюбена ли си и как гледа твоят избраник на кариерата ти?
– Влюбена съм. Основното в една връзка е разбирането и ако го нямаше, не бих била с този човек. Не обичам много да говоря за личния си живот, тъй като искам хората да ме оценяват по работата ми.

Дядо ти често пита кога ще се омъжиш. Кога ще получи утвърдителен отговор?
– Ако се омъжа, ще почне да пита кога ще имам деца! Рано е, има време. Нека дядо ми остане засега на първия въпрос.


Виж още:
 • Jelena Rozga се сгоди Jelena Rozga се сгоди

  3 февруари 2016

  След 6-месечна връзка хърватската певица Jelena Rozga каза “Да” на 9 години по-младия виолончелист Stjepan Hauser, член на бенда “2 Cellos“. Stjepan и Jelena още не са говорили за сватба, но е видно, че намеренията […]

 • Jelena Rozga и Stjepan Hauser в компанията на Елтън Джон Jelena Rozga и Stjepan Hauser в компанията на Елтън Джон

  14 октомври 2015

  Въпреки многобройните си ангажименти, популярната хърватска певица Jelena Rozga (38) и не по-малко популярният й приятел, виолончелистът и член на музикалното дуо „2Cellos“, Stjepan Hauser (29), успяха да намерят малко време и себе си и […]

 • Jelena Rozga отпразнува рождения си ден с почитателите си Jelena Rozga отпразнува рождения си ден с почитателите си

  23 август 2014

  Снощи в клуб „Srce“ във Велика Горица Jelena Rozga направи още един незабравим концерт. Всъщност, вечерта не беше съвсем обикновена – в компанията на своята публика Jelena посрещна 37-я си рожден ден (23 август). Празничната […]

Напиши коментар