Jelena Kostov върнала подаръците на Kene

Младата певица на „Grand“ Jelena Kostov решила да забрави всичко, което я свързваше с Radoslav Savatijević Kene, та му върнала подаръците, които получила от него междувременно.

Jelena Kostov върнала подаръците на Kene

Всички, които последните дни видели Kostov да се вози с такси, помислили, че колата й е на ремонт. Всъщност, нейното Audi A3 е върнато на Kene. И останалите неща, като палто от видра, златен часовник и скъпоценен накит, вече не са собственост на младата певица. Тя лично отнесла всички неща в дома на Savatijević, като по този начин искала да му каже, че е била с него от любов, а не заради интерес.

Според някои твърдения, повод за връщането на вещите е, че Jelena не успяла да издържи на ежедневния натиск от негова страна. Savatijević не можел да й прости, че публично се отрече от него, когато го арестуваха на нашата граница, докато я водеше на участие в България.
Иначе, близки на певицата казват, че тя редовно го посещавала в домашния му затвор, опитвайки се колкото може да замаже ситуацията и да изглади отношенията им.

Kene и още 14 човека бяха арестувани в началото на месец май, тази година, по обвинение, че са участвали в измами, свързани с направата на пътища в околностите на Пожаревац и Костолац, и че от 2005 до 2007 чрез фиктивни ремонти са ощетили хазната с 5 млн. евро.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Jelena Kostov претърпяла инцидент, паднала и се потрошилаJelena Kostov претърпяла инцидент, паднала и се потрошила

    Сръбската певица и звезда на „Grand“, Jelena Kostov, си е ударила гръбнака, врата и главата и е откарана в болница по спешност. Jelena паднала в […]

  • Jelena Kostov има нов приятел?Jelena Kostov има нов приятел?

    След като дълго време свързваха името й с Radosav Savatijević Kene, Jelena Kostov най-накрая е снимана с нов придружител. Екипът на предаването “PaparaZZo Lov” успя […]

  • Jelena Kostov на 3 130 метра височинаJelena Kostov на 3 130 метра височина

    Звездата на „Grand“ Jelena Kostov отпътува преди няколко дни за Вал Торенс, ски център на най-високата точка в Европа. Певицата, заедно с няколко приятели, си […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар