Jelena Karleuša нападна Ceca жестоко!

В отворено писмо Jelena Karleuša се обърна директно Svetlana Ražnatović, без ни най-малко да я щади. Тя я обвини за „войната“ която се води между тях вече 15 години и за това, че винаги намира някой друг да я нападне вместо нея, за да остане с „чисти ръце“. JK написа, че Ceca не е нито дама, нито мъдра, а само по селски хитра. Че докато Arkan е бил жив, медиите постоянно са плюели Karleuša, а Ceca са издигали в небесата. Че когато са я арестували „без вина“ във връзка с убийството на сръбския премиер, се оплаквала как децата й гладуват, докато са живели в къща за два милиона, а всъщност гладували са всички сръбски деца. Как журналистите са писали, че докато „великомъченицата“ е била в затвора, Karleuša е пила шампанско от радост, и че баща й (който е полицай) има връзка с ареста…

Karleuša-Ražnatović

Ето и самото писмо в оригинал, както го публикуваха сръбските медии:
Da ne okolišam puno, nemam vremena.
Ej, ako ti nije problem, skini mi sa grbače Miru Škorić. Kako ti nije žao da je guraš u “prljav posao“ da bi ti glumila ku*** i zvezdu koja je “iznad toga“?! (Ako već glumataš facu, pozajmi joj kintu da vrati dugove). Mislim, posle 15 godina prljavog rata protiv mene, kako ti ne dosadi?! Ti uvek imaš neku “Miru Škorić“ koja me umesto tebe napada da bi ti ispala „dama koja se ne prepucava po novinama i koja ne odgovara na prozivke“

I ja te razumem. Nisi ti ni dama, ni mudra. Daleko od toga. Samo seljački lukava. U to ime, ja nemam problem da odgovaram na pitanja o tebi i da ti izgovaram ime. Prosto, nemam tu vrstu seljačkog kompleksa. Mogu bez straha i razmišljanja da izgovorim bilo čije ime! Ti moje ne možeš javno, ali ne zato što si fina, već zato što imaš problem sa mnom. Znaš da bih te u javnoj razmeni rečenica “pomela“, sa sve “sokom od đusa“, “pet sina“ i tri padeža koja koristiš. To bi bio “tužni hepi end“ za tebe, kako ti inteligentno znaš da kažeš.

Da upoznam malo naciju sa nekim detaljima o našem nazovi odnosu: prvo sam zbog tebe trpela Arkana (mada, ko ga od svih nas nije trpeo). Zbog Arkana, novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lepo o meni. Znao se šablon – za Jecu loše, za Cecu – dizanje u nebesa. Iako, realno, ti to ne zasluzuješ, al‘ ajde, snalažljiva si.

Život je borba, a parola je – snađi se. Ali, zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Hmm? Mislim, stajala sam tu… Nisi pokušala da sprečiš…

Ali da… Opet stari odgovor – to je uradio Arkan – ne Ceca. Nije šija nego vrat. Onda su došla ubijanja. Prvo Arkan, a onda Zoran. Ubijeni su na najstrašniji način. Jedan zato što je bio najopasniji kriminalac, a drugi? E sad dolazimo do problema!

Naravno, da bih se ja uprljala, za Zorana su pisali da je bio krimos, opasan, itd. Tim tvojim prijateljima novinarima nisi naravno došapnula da čovek NIJE IMAO POLICIJSKI DOSIJE. Naravno, zašto bi? Ali u tvom blatu ja nikad neću biti. Ne zaboravimo da mi je otac častan policajac… Ah, da… To ti nisi zaboravila.

Onda su na red došli “zemunci“ i ti na čelu stola, sa sve idiotskim šeširom. Vedrila si i oblačila, narodski – kurčila si se sa tim ubicama. Ali to je bila tvoja odluka, koja nema veze sa mnom. Malo sutra! Mene i mog oca su SAMO čuvali specijalci, a vozili smo se u blindiranim kolima! Zbog?! (Ah, da… Ti nemaš nikakve veze sa KUMOM Legijom, Zvekijem, Šiptarom… To što ti iz kuće nisu izbijali, PA BOOŽEEE, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje). Mada, da se ne lažemo, da su hteli, smaknuli bi nas kao glinene golubove.

Pa ubili su SRPSKOG PREMIJERA, bez većih problema, zar ne? I opet – kakve veze „jadna Ceca“ ima sa tim? Šmrc, šmrc, jadnaa Cecaa… Marš! Brate, ja ubice u kuću ne puštam, kafu im ne kuvam, ne pušim im! Ubice bre i ne poznajem.

Naravno, onda su te “nevinu“ odveli u pritvor, dok su tvoja deca “gladovala i tugovala“ bez majke! Svi se sećamo tih NADREALNIH tekstova! Čuj, deca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona, i to krvava dva miliona!? Ne, sva srpska deca su gladovala, tvoja su bila sita! I sve to ne bi imalo veze sa mnom da nisu izlazili naručeni i plaćeni tekstovi u kojima si se ti opisivala kao velikomučenica, a ja kao bezdušnica koja otvara šampanjac zbog tvog hapšenja! Sećam se tekstova u kojim je opisano kako se ja radujem tvojoj nesreći, kako si nepravedno odvojena od dece, i to samo zato što si moja konkurencija?!

Pisali su plaćenici razne nebuloze, da te je uhapsio moj otac, itd. Zašto to nikad nisi demantovala? Evo ja ću reći umesto tebe – zato što ti je to odgovaralo. Ali ovaj narod nije lud. O ukradenim ogrlicama koje nisi vratila, neću ni da govorim. Javno si mi oca prozvala da laže i najavila tužbu! Sećaš se, bilo je na svim naslovnim stranama, sa sve imbecilom Palmom, koji te je branio i klevetao mog oca. Sestro, gde je tužba?!
U stvari, gde je ogrlica? Hahahaha! Eh, kad pomislim na poslednjih 15 godina, ispada da sam pola života provela braneći se od tebe i tvojih. Samo što ljudi to ne znaju, znamo ti i ja.

Vidi, kako se ne umoriš? Ja sam jako umorna. Čak sam te pustila da mi isečeš tortu na “Svetovoj“ žurci! Hahaha! Meni je bila dovoljna jubilarna naslovna. E da, obukla si se kao k..ac! Ništa od mene za sve ove godine nisi naučila. Povuci napadače, Mire, plaćene novinare (ovi poslednji naručeni tekstovi kako si me oduvala, A NISI ČAK NI ODRŽALA KONCERT, u Skoplju, je baš… bezveze, možeš ti to bolje). A i vreme je da se stavi tačka. Je l‘ ok to? Sjaši.

P.S. I ne gledaj moj DVD sa koncerta please, tek će te to razljutiti, najebala sam, hahaha… bolje se malo potrudi oko publike… tri sijalice i dve haljine više ne prolaze)


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар