Jelena Karleuša: За мен трябва да измислят специална награда!

Изявата на редактора на списание „Puls“ Aleksandar Đuričić, че Jelena Karleuša се е уплашила от конкуренцията и затова отказва номинацията за Фолк певица на годината, възмути „mala od skandala“.

Jelena Karleuša

– Да се разберем. Обичам фолк, но повече от десетилетие не съм в този жанр. Не смятам, че заслужавам награда за нещо, с което не съм се занимавала в предходната година. Би било несправедливо спрямо фолк певиците да им взимам наградата. Освен това, е много грозно от страна на редактора да казва, че обиждам почитателите си или че не отговарям на конкуренцията. Моите фенове безпогрешно знаят с какъв вид музика се занимавам – каза Jelena за „Alo!“ и добави:
– Смятам, че за мен трябва да се измисли специална награда, извън конкуренцията, тъй като през изминалата година не съм се занимавала само с музика. Всички знаят добре, че се справих много успешно и с писане, че съм активист в защита на човешките права, че направих концерт, който премина границите на родния шоу бизнес… Такава награда би ми харесала. И не очаквам от господин Đuričić благодарност за големия маркетинг, който правя на мероприятието му – това е от приятелски подбуди. На мен награди не ми трябват, особено за нещо, с което не съм се занимавала.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар