Jelena Karleuša: Popović, не се крий под полата на Brenа!

Екстравагантната певица Jelena Karleuša е бясна на шефа на „Grand” Sašа Popović. Karleuša казва, че е изненадана от твърденията на Sašа, че „знае историята на живота й, браковете и връзките й“ и, че тя никога няма да се появи в „Grand”, докато той е начело на издателската къща.

Jelena Karleuša

– Не мога да повярвам какви ги е наприказвал тоя. Много е смел малкият. Казал, че няма да бъда в „Grand”? Добър ден, Колумб! Чак сега ли разбра?! Все едно лудият Милойко, дето държи някакво мизерно барче, да заплаши Лейди Гага, че няма да я пусне в барчето си. Естествено, че няма да влезе. Имам само един албум, издаден за „Grand” и то, защото малкият беше най-упорит и предложи най-много пари – 100 000! После ме канеше в предаванията си, твърдейки, че гледаемостта скача, когато аз се появя. И какво намесва връзките и браковете ми. Да не би да е лошо да имаш връзка или брак?! Сега ще му обясня кое е лошо: Лошо е, когато си непристоен и комплексиран и когато забогатяваш на гърба на сиромашките и незащитени деца. Лошо е, когато лъжеш и имаш селективна амнезия. Вярно е, аз никога няма да бъда Lepa Brena! И не искам! Аз съм Jelena Karleuša, а не Fahreta Jahić. Нека не се защитава от мен, споменавайки Brenа. Да не се крие под полата й – изстреля певицата.

Jelena казва, че в написаното наскоро в блога й, със заглавие „Fahretizam, ćoravizam i ostali izmi” (в защита на Milan Stanković), не е споменавала Popović и Brenа:
– Никъде не съм им споменала имената. Сами са се оприличили.

Popović каза в медиите, че Karleuša по време на преговорите за издаване на албума му е казала: „Кои сте ти, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš и другите за мен?!”
– Да не лъже, че някога съм казала нещо лошо за Tanjа и Slavicа. Грозно е да лъжеш на неговите години. Тези момичета са много добри и аз им желая възможно най-добро развитие. Да ме остави на мира, да не се разприказвам аз!


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар