Jelena Karleuša нападна Brajа

braja_karleusa.jpg

Jelena Karleuša (31), която има обявен за 15 май първи самостоятелен концерт в „Beogradskа arenа“, успя да покачи напрежението месец преди участието си. По изпитана рецепта, започна да хвърля камъни по колежките си, но и по композитора Dragan Brajović Brajа.

– Притеснявам се, че с този човек нещо сериозно не е в ред. За него би било по-добре, например, да се занимава повече със жена си, отколкото с мен и да влизаме в новините. – каза Karleuša за белградска медия.

На въпроса колко хора очаква в „Arenа“, певицата отговори уверено, че интересът към концерта й е огромен и има намерение да обяви още една дата за същото място:
– Сигурно много хора ще останат извън залата, защото билетите скоро ще свършат. Това е голямо постижение и то месец преди концерта. Докато някои отменят участия, заради слаби албуми, „Showmaster“ и аз с нетърпение чакаме 15 май. На сцената няма лъжa и измамa, нито пък Фотошоп.

Относно изказването на някои нейни колеги, че не може да пее, Karleuša отговаря, че може да издържи на часове пеене, а не както Marijа Šerifović, пет дена преди концерта си, го отложи за след месец, поради „технически причини“.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
КОМЕНТАРИ
Вашият коментар