Ivana Kindl – нов албум „Promjenjiva“

В загребския клуб „Piranha“ вчера Ivana Kindl направи промоция на новия си албум „Promjenjiva“.
Ivana е една от любимите певици в хърватската естрада. С пеене се занимава от 9-годишна. „Promjenjiva“ е нейният четвърти студиен албум.

ivana-kindl

С нея пяха и гостите Jacques Houdek и младата певческа надежда Carla Belovari, една от финалистките в миналогодишния сезон на „Hrvatska traži zvijezdu“, която е и автор на песните „Utjeha“ и „Putovanje“.

Освен песните от новия си албум, Ivana Kindl изпълни и любимите си парчета – „Beat it“ на M. Jackson, „How come you don’t call me“ на Alicia Keys, „Black velvet“ на Alanah Miles, „Cosmic girl“ на Jamiroquai, „Mr Big stuff“ на Aretha Franklin…

След успешната за певицата 2009, тя продължи да се движи нагоре. Спечели наградата „Porin“ в категорията „най-добър албум за духовна музика“ за албума „Gospel u Komediji“. Победи в шоуто „Zvijezde pjevaju“, участва в телевизионното шоу „Evergreen“, където още веднъж показа разностранния си вокален талант. Песните от новия албум – „Nisi sam“, „Oči“ и „Promjenjiva“ бързо заеха челни места в много музикални листи, което доказа още веднъж, че Ivana е доста слушана в радио ефира.
На концерта пубиката имаше възможност да си купи албума на промоционална цена.


СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • Ivana Kindl отпразнува 34-я си рожден денIvana Kindl отпразнува 34-я си рожден ден

    С концерт в загребския клуб „Sax“, певицата Ivana Kindl отпразнува 34-я си рожден ден (18 януари). Заедно с нея се забавляваха и болшинството от участниците […]

КОМЕНТАРИ
Вашият коментар